• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
limbi straine
; actorie; arta; sah

Cursuri Smart Education

Smart Education, centru de activitati pentru copii, infiintat in 2013, este locul ideal in care copiii pot experimenta si invata lucruri interesante, pentru a-si descoperi talente si abilitati.

Situat in sectorul 1, Smart Education organizeaza programe de After & Before School si ateliere de dezvoltare personala pentru copiii cu...

Smart Education, centru de activitati pentru copii, infiintat in 2013, este locul ideal in care copiii pot experimenta si invata lucruri interesante, pentru a-si descoperi talente si abilitati.

Situat in sectorul 1, Smart Education organizeaza programe de After & Before School si ateliere de dezvoltare personala pentru copiii cu varste intre 6 si 14 ani.

Prin programele noastre le deschidem copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare si pentru valorificarea cat mai buna a potentialului lor.

Preocuparea noastra este sa oferim copiilor un nou mod de a privi lucrurile, nu doar simple informatii. Echipa Smart Education este formata din profesionisti valorosi ce predau notiunile intr-un mod care stimuleaza creativitatea copiilor. Metodele de invatare pe care le folosim sunt jocul, exercitiile practice, experimentele, metaforele si povestile, astfel incat copiii simt activitatile deopotriva educative, relaxante si distractive.

Programele de dezvoltare personala pe care le desfasuram sunt:
- Club de teatru in limba engleza | 8 - 14 ani
- Invata sa joci sah! | 6 - 14 ani
- Pregateste-te pentru succes! Atitudine, comportament, deprinderi de succes | 7 - 14 ani
- Arts & Crafts. Pictura, desen, modelaj | 6 - 14 ani
- Wow Lab. Experimente stiintifice | 6 - 12 ani
- Ateliere de robotica | 6 - 11 ani

Numarul de locuri la ateliere este limitat, iar participarea se face pe baza inscrierii la 0730.199.129 sau la contact@smart-education.ro, specificand numarul de telefon pentru contact, numele si varsta copilului.

Facebook.com/ContactSmartEducation

Opinii utilizatori

Contact Cursuri Smart Education

Adresa

Caraiman, 90, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Domenii
Telefon 0730199129
Site www.smart-education.ro
Email contact@smart-education.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.