• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
arta

Curs Foto Copii 10-15 ani Incepator Intermediar Avansat

Cursul este adresat tuturor celor care au inclinatie catre fotografie, celor care au curiozitate fata de aparatul foto si au predispozitia de a fotografia. Programa este special conceputa pentru copiii cu varstele cuprinse intre 10 si 15 ani.


In cadrul sedintelor, copii sunt impartiti ulterior pe grupe de varsta mai apropiate pentru...

Cursul este adresat tuturor celor care au inclinatie catre fotografie, celor care au curiozitate fata de aparatul foto si au predispozitia de a fotografia. Programa este special conceputa pentru copiii cu varstele cuprinse intre 10 si 15 ani.


In cadrul sedintelor, copii sunt impartiti ulterior pe grupe de varsta mai apropiate pentru realizarea exercitiilor practice.


Pe parcursul cursului ii vom ajuta pe copii sa se familiarizeze cu aparatul foto, sa inteleaga mai bine notiunile si limbajul fotografic. Vom experimenta impreuna, vom face multa practica si vom utiliza un limbaj apropiat lor. Ne vom juca pentru a ii ajuta sa vada cum pot folosi fotografia ca mijloc de comunicare si de relationare cu ceilalti.


Programa este atent conceputa pentru a le oferi copiilor notiunile exacte si eficient prezentate astfel incat sa isi poata forma o imagine de ansamblu si sa se descurce in orice situatie fotografica. Copii vor primi exercitii foto pentru acasa, iar fotografiile realizate vor fi discutate in cadrul sedintelor cu timp alocat pentru feedback.


La finalul cursului copiii vor primi diplome onorifice de participare si vom organiza o expozitie la care parintii sunt invitatii de onoare.

Avantaje si sprijin:

- Suportul de curs se trimite in format PDF dupa terminarea fiecarei intalniri.
- Pe toata durata cursului, copiii beneficiaza de sprijin pe mail din partea trainerului, pentru intrebari sau nelamuriri legate de aparat si curs.
- Programul este flexibil si poate fi decalat in functie de programul tuturor participantilor validati prin plata avansului.
- Copiii vor primi cate un stick USB de 8GB.
- Copiii vor primi mape, coli si pix pentru diversele sedinte in care isi doresc sa ia notite.
- La sedintele in studio ne bucuram impreuna de un protocol generos.
- La finalul cursului copiii primesc fiecare cate o diploma de participare, care incununeaza cunostintele dobandite.
- Este important ca fiecare copil sa detina un aparat de fotografiat indiferent de marca sau tipul acestuia (compact, mirrorless, DSLR).

Nivel: de la zero.
Numar minim de participanti: 4
Numar maxim de participanti: 12


Loc desfasurare:

Sedintele din interior au loc la studioul foto NP.
Sedintele foto de practica au loc in exterior (locurile vor fi comunicate din timp participantilor)

Pret:

- 1 modul = 550 Lei
- pachet 2 module = 520 Lei per modul
- pachet 3 module = 470 Lei per modul

Inscrieri la: info@nationalphotographic.ro / 0722.163.240

Aparat foto cu functii manuale minime, acumulator si card memorie pentru aparat;

Pret:

- 1 modul = 550 Lei
- pachet 2 module = 520 Lei per modul
- pachet 3 module = 470 Lei per modul

Trainer: Cris Ardelean, fotograf profesionist cu licenta emisa de Facultatea de Arte Plastice Bucuresti; trainer acreditat ANC; experienta de 4 ani in lucrul cu copiii de toate varstele.

studio foto profesional dotat cu aparatura de iluminare profesionista;
materiale didactice specifice pentru grupa de varsta 10 - 15 ani;
proiector pentru prezentare;
flipchart pentru exemplificari;
internet;
aer conditionat;
zona special amenajata pentru protocol;

Opinii utilizatori

Contact Curs Foto Copii 10-15 ani Incepator Intermediar Avansat

Adresa

Giovanni Boccaccio, 52, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Statia de Metrou C. Brancoveanu, benzinaria Lukoil de pe strada Alunisului.
Telefon 0722.163.240
Site www.nationalphotographic.ro
Email info@nationalphotographic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.