• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Cursuri de:
bune maniere

Curs De Bune Maniere

Bunele maniere il ajuta pe copil sa isi dezvolte simtul respectului de sine si increderea in propria persoana. Cu totii avem ocazia de a observa copiii in public. Spontaneitatea, energia si impulsivitatea le influenteaza actiunile si cuvintele.

Multi copii preiau cuvinte sau actiuni de la persoanele de referinta, dar si de la oamenii din...

Bunele maniere il ajuta pe copil sa isi dezvolte simtul respectului de sine si increderea in propria persoana. Cu totii avem ocazia de a observa copiii in public. Spontaneitatea, energia si impulsivitatea le influenteaza actiunile si cuvintele.

Multi copii preiau cuvinte sau actiuni de la persoanele de referinta, dar si de la oamenii din jur. De aceea este bine sa acorzi o atentie deosebita insusirii bunelor maniere de catre cei mici.

Activitatile din cadrul modulelor se desfasoara interactiv, imbinand instruirea teoretica cu exercitii practice, jocuri, jocuri de rol, prezentari, exemple, etc. Fiecare copil va participa activ in desfasurarea activitatilor.

Cursul se desfasoara pe o perioada de 2 saptamani: 4 sedinte (90 min sedinta).

Modulul I

Codul Bunelor Maniere la gradinita sau la scoala
Codul Bunelor Maniere in societate

Modulul II

Codul bunelor Maniere in vizita
Codul Bunelor Maniere la masa

In urma participarii la curs copiii vor invata importanta respectarii regulilor (la gradinita, scoala, in societate, etc), modul de comunicare in diferite situatii, sa fie independenti, sa-si poata forma propriile opinii, sa se adapteze oricarei situatii, sa se integreze usor in grupuri, etc.

Grupa de varsta 4 - 7 ani – luni si miercuri 14:00 - 15:30
Grupa de varsta 8 - 11 ani – marti si joi 14:00 - 15:30

Grupa este formata din 5 maxim 8 cursanti (data de incepere a cursului 08.01.2013, in functie de numarul de copii inscrisi).

Tarif: 50 RON / cursant / modul sau 100 / 2 module.

Grupa de varsta 4 - 7 ani – luni si miercuri 14:00 - 15:30;

Grupa de varsta 8 - 11 ani – marti si joi 14:00 - 15:30;

tarif: 50 RON / cursant / modul sau 100 / 2 module;

cursuri limbi straine;
consiliere psihologica;

Opinii utilizatori

Contact Curs De Bune Maniere

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 111, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Statia auto Master
Telefon 0732.046.020 / 0745.690.694
Site www.cursuri-si-cariera.ro
Email office@cursuri-si-cariera.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.