• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
sah

Clubul de sah - Initiere in sah

Jocurile sunt, in general, concepute pentru a dezvolta diferite capacitati ale copiilor. Dar unele o fac cu rezultate mai bune decat altele. Atunci cand este vorba de gândire, sahul este cel care ii poate ajuta pe cei mici sa-si maximizeze capacitatile naturale. Este o buna cale de a intari o minte tanara si de a dezvolta acele abilitati de...

Jocurile sunt, in general, concepute pentru a dezvolta diferite capacitati ale copiilor. Dar unele o fac cu rezultate mai bune decat altele. Atunci cand este vorba de gândire, sahul este cel care ii poate ajuta pe cei mici sa-si maximizeze capacitatile naturale. Este o buna cale de a intari o minte tanara si de a dezvolta acele abilitati de gândire care conteaza in educatie. Este o modalitate distractiva pentru copii de a-si exersa creierul, de a relationa cu alti copii si de a invata ce este o strategie.

Studiile efectuate au dovedit beneficiile pe care le aduce sahul in dezvoltarea personalitatii copiilor si tinerilor, cu rezultate concrete in imbunatatirea performantelor scolare:

- dezvolta gandirea logica; jucatorul aplica principii strategice si analizeaza consecintele unor mutari;
- promoveaza imaginatia si creativitatea;
- dezvolta aptitudinile matematice;
- stimuleaza capacitatea de a prevedea consecintele propriilor actiuni;
- inspira autoperfectionarea;
- este un mod placut de a petrece timpul;
- sporeste increderea in sine a copiilor;
- dezvolta spiritul independent, obligând jucatorul sa ia decizii bazate numai pe propiul rationament;
- mareste puterea de concentrare;
- dezvolta atentia distributiva;
- ii invata pe jucatori sa aiba o atitudine sportiva

Cunoasterea perfecta a regulilor jocului de sah si a punctelor de reper din labirintul variantelor, indrazneala si calculul exact formeaza impreuna tocmai acel miraculos fir conducator spre victorie in partida de sah. Izvorul tuturor acestora il constituie Invatarea!

Coordonatoare cursului este Mihaela Miu - instructor de sah, avand pregatirea de a initia copii cu varsta intre 4 si 12 ani in tainele "sportului mintii".

Cursul de initiere in sah va incepe in 20 septembrie 2012, de la ora 18:30 la 20.00 si va dura 7 saptamani.

Numar total de sedinte in cadrul unui curs: 7
Durata sedintei: 90 minute
Varsta minima - varsta maxima participanti: 4 ani - 12 ani
Numar participanti: minim 5 - maxim 10
Costul unei sedinte este 30 ron, costul cursului - 200 RON

Inscrierea se poate face prin email la adresa contact@timtarabum.ro sau telefonic la numarul 0744.440.806.

Plata pentru cele 7 sedinte se va face inainte de inceperea cursului, la sediul Timtarabum sau in contul Timtarabum (pentru informatiile bancare va rugam sunati la 0744.440.806).

cursul de initiere in sah va incepe in 20 septembrie 2012, de la ora 18:30 la 20:00 si va dura 7 saptamani;

200 RON

da

Opinii utilizatori

Contact Clubul de sah - Initiere in sah

Adresa

Jean Louis Calderon, 68, Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0744.440.806
Site www.timtarabum.ro
Email contact@timtarabum.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.