• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine
; arta

Clubul de germana

Si noi ne pregatim de Craciun. Asa a aparut ideea initierii unui modul de ateliere "Adventzeit", in cadrul caruia ne vom pregati pentru venirea Mosului, desenand, mesterind sau decorand diferite obiecte.

Modulul este format din patru ateliere astfel:

23.11: vom mesteri cu totii la o coronita de Advent pentru a-l...

Si noi ne pregatim de Craciun. Asa a aparut ideea initierii unui modul de ateliere "Adventzeit", in cadrul caruia ne vom pregati pentru venirea Mosului, desenand, mesterind sau decorand diferite obiecte.

Modulul este format din patru ateliere astfel:

23.11: vom mesteri cu totii la o coronita de Advent pentru a-l intampina pe Mos Craciun
30.11: Mos Nicolae / decoratiuni de Craciun
07.12: Cream propriile pungi de cadouri personalizate
14.12: Surpriza de Craciun

Toate atelierele se desfasoara in principal in limba germana, copiii fiind stimulati in acest fel sa descopere singuri intelesul cuvintelor auzite. Atunci cand se impune, explicatia in limba germana va fi urmata de o explicatie in limba romana.

Inscrierile se poat face fie la tot modulul fie la fiecare atelier in parte.

Despre noi: suntem o mamica si un baietel de 3 ani, care ne dorim foarte mult sa invatam limba germana. inca din burtica am vorbit impreuna numai in germana, iar acum intelegem si putem comunica notiunile de baza in germana. Dorim sa ne facem un grup de prieteni cu care sa ne jucam si sa invatam din ce in ce mai mult.

De ce am ales, ca mama, aceasta metoda de invatare: pentru ca eu, la randul meu am invatat germana in acest mod. Prima oara cand de buna voie am spus cuvinte in germana, s-a intamplat cand un alt copil a spus ceva in germana. Apoi, restul a venit de la sine.

sambata, 10:00 - 11:30;

toate obiectele necesare pentru desfasurarea atelierului sunt puse la dispozitie de organizatori;

participarea se face numai in baza rezervarii anterioare telefonice la numarul de telefon: 0741.253 394

Opinii utilizatori

Contact Clubul de germana

Adresa

Fluierului, 40, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona ProTV / Colegiul National Iulia Hasdeu
Telefon 0741.253.394
Site https://www.facebook.com/Clubuldegermana
Email clubuldegermana@symbiosis-be.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.