• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
dans

Clubul de dans sportiv Pygmalion Dance

Clubul de dans sportiv Pygmalion Dance din Bucuresti si Valentin Butanche, multiplul campion national, ofera cursuri de dans pentru toate varstele (copii si adulti) si nivelele.

Oferta noastra include cursuri de dansuri sportive de societate (vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step), dar si latino-americane (samba, cha-cha,...

Clubul de dans sportiv Pygmalion Dance din Bucuresti si Valentin Butanche, multiplul campion national, ofera cursuri de dans pentru toate varstele (copii si adulti) si nivelele.

Oferta noastra include cursuri de dansuri sportive de societate (vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step), dar si latino-americane (samba, cha-cha, rumba, passo doble, jive).

Pe site gasiti galerii foto si video pe youtube de la Cupele Pygmalion, rezultate competitii si cupe de dans, informatii despre antrenori si cantonamente, si multe altele.

Cursurile se desfasoara in urmataorele locatii:
Str. Parincea nr.2 - 4, Sector 4, Scoala Generala nr. 113;
program:
luni: 19:00 - 20:00;
joi: 19:00 - 20:00;

str. Rezonantei, Sector 4, Scoala Generala nr. 96
program:
marti: 18:00 - 19:00 initiere;
joi: 18:00 - 19:00 initiere;
marti: 19:00 - 20:00 semiavansati;
joi: 19:00 - 20:00 semiavansati;

str. Pajurei nr. 9, Liceul Constantin Brancoveanu
program:
luni: 17:30 - 18:30 initiere;
miercuri: 17:30 - 18:30 initiere;
miercuri: 18:30 - 19:30 semiavansati;
Vineri: 17:30 - 18:30 semiavansati;

Aleea Cetatea Veche Scoala Gen nr 99:
luni si miercuri: 18:30 - 19:30

incaltari de schimb (tennisi);
trening sau pantaloni sport;
tricou

de la 80 RON, in functie de varsta, nivel, nr. de lectii

antrenori campioni nationali;
coregrafi

sali spatioase si amenajate;
aer conditionat

cursuri de dans copii;
cursuri de dans adulti;
lectii particulare;
lectii de vals pentru nunta ta;
dansatori petreceri;
pentru companii

Opinii utilizatori

Contact Clubul de dans sportiv Pygmalion Dance

Adresa

Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 0722.58.62.33
021.634.51.81
Site www.pygmaliondance.ro
Email vnt_klr@yahoo.co.uk
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.