• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
muzica

Clubul de Muzica.ro: lectii de muzica si pictura pentru copii

Clubuldemuzica.ro este o institutie privata cu profil vocational artistic care are ca principal obiectiv descoperirea valorilor umane prin intermediul artei.

Astfel, Clubul de Muzica ofera lectii de Pian, Chitara, Vioara, Canto si Pictura. Cursurile se adreseaza atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor, dar si celor avansati care...

Clubuldemuzica.ro este o institutie privata cu profil vocational artistic care are ca principal obiectiv descoperirea valorilor umane prin intermediul artei.

Astfel, Clubul de Muzica ofera lectii de Pian, Chitara, Vioara, Canto si Pictura. Cursurile se adreseaza atat copiilor cat si adultilor, incepatorilor, dar si celor avansati care doresc sa se perfectioneze.

Evolutia constanta, progresul preofesional si incurajarea tinerelor talente este stimulata prin auditii de clasa organizate trimestrial, recitaluri, concursuri si concerte de anvergura.

Ce obiective urmarim?

Echipa Clubul de Muzica.ro este formata din profesori cu studii superioare, dar mai ales din pedagogi, care detin o vasta experienta in lucrul cu copiii.

Astfel, oferim o gama variata de metode de lucru, in functie de varsta si caracterul copilului.

Flexibilitatea si daruirea profesorilor institutiei au condus de fiecare data la progrese remarcabile in domeniul muzical, dovada fiind numeroasele premii obtinute de-a lungul timpului.

Cum va programati la cursurile noastre?

Ne puteti contacta telefonic la 0736.577.110, sau ne puteti vizita pe Str. Diligentei, Nr.7, Sector 3, Bucuresti.

Unde ne gasiti?

Clubul de Muzica.ro se afla in Bucuresti, Sector 3, pe Str. Diligentei, Nr.7 (in apropiere de Rond Pta Alba-Iulia, Bulevard Decebal)

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul web: www.clubuldemuzica.ro

luni - duminica, de la 09:00 - 21:00;

instrumentele si materialele necesare desfasurarii lectiilor sunt asigurate de ClubuldeMuzica.ro;

echipa Clubului de Muzica.ro este formata din profesori tineri si entuziasti, cu studii superioare si o vasta experienta pedagogica, dovada fiind rezultatele remarcabile la concursurile de specialitate (Brave Claviaturi, Talente Implinite, ProPiano etc.);

sali spatioase dotate cu instrumente noi si o ampla biblioteca muzicala (dvd-uri, cd-uri muzicale si o mare colectie cu carti de specialitate).

Opinii utilizatori

Contact Clubul de Muzica.ro: lectii de muzica si pictura pentru copii

Adresa

Diligentei, 7, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Piata Alba Iulia – Bd. Decebal, linie metrou Piata Muncii sau Dristor
Telefon 0736.577.110
Site http://www.clubuldemuzica.ro/
Email office@clubuldemuzica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.