• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
arta

Clubul de Arta Plastica si Decorativa Lumea Culorilor

Clubul de Arta Plastica si Decorativa Lumea Culorilor - Cursuri de Arte Plastice si Decorative.

Nu exista arta fara creativitate;
Nu exista om fara talent;
Desenul si pictura se invata precum scrisul;
Copiii sunt creativi in mod natural, ei astepta indrumare si provocare.

Clubul de Arta Plastica si Decorativa Lumea Culorilor - Cursuri de Arte Plastice si Decorative.

Nu exista arta fara creativitate;
Nu exista om fara talent;
Desenul si pictura se invata precum scrisul;
Copiii sunt creativi in mod natural, ei astepta indrumare si provocare.

sambata - orele 10:00 - 12:00;
12:30 - 14:30

materialele de lucru sunt incluse in pret

50 RON - curs 2h

Maria Nitulescu:
studenta la Universitatea Nationala De Arte Bucuresti;
absolventa a Liceului de Arte Plastice "Nicolae Tonitza"
cursuri de Pedagogie;
diploma de Atestat Profesional - Arte Grafice;
diploma cu calificare de pictor, pictor decorator, grafician, metodist in istoria artei, obtinuta in urma cursurilor intensive 2001 - 2004 in cadrul Fundatiei Culturale "Onisa Art"

Opinii utilizatori

Contact Clubul de Arta Plastica si Decorativa Lumea Culorilor

Adresa

Trifoi, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Hala Traian
Telefon 0740.067.001
Site lumeaculorilor.blogspot.com
Email mary.nitulescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.