• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine; actorie; arta

Clubul Vis in Dungi

Clubul Vis in Dungi este locul in care se petrec nenumarate aventuri creative pentru copiii de toate varstele. Organizam cursuri si ateliere de creativitate, arte, experimente stiintifice, limba germana s.a.

Atelierele noastre au loc la ceainaria Merci Charity Boutique, str. Smardan nr.13 (deasupra French Bakery).

Atelierele se...

Clubul Vis in Dungi este locul in care se petrec nenumarate aventuri creative pentru copiii de toate varstele. Organizam cursuri si ateliere de creativitate, arte, experimente stiintifice, limba germana s.a.

Atelierele noastre au loc la ceainaria Merci Charity Boutique, str. Smardan nr.13 (deasupra French Bakery).

Atelierele se vor desfasura sambata, inscrierile putand fi facute atat punctual, cat si grupat (lunar).

Inscrieri: dintrunbasm@gmail.com, tel. 0724275167

Mai multe... dungi gasiti aici:
www.visindungi.ro

sambata: 10:30 - 12:30, 12:30 - 14:30

toate materialele sunt furnizate de Clubul Vis in Dungi;

20 RON / sedinta de o ora, 30 RON / sedinta de doua ore, in functie de specificul fiecarui atelier sau curs;

toti profesorii sunt specialisti cu experienta in domeniu;

costul materialelor este inclus in tariful stabilit;

Opinii utilizatori

Clubul Vis in Dungi
De Clubul Vis in Dungi pe 16 Iunie 2011

Multumim pentru aprecieri!

Asociatia Dintr-un Basm, sau educarea copiilor prin creativitate
De StirideBine pe 10 Octombrie 2010

De ce este recomandat ca un copil sa urmeze cursurile unui atelier creativ? "Dezvoltarea mediilor electronice si mass-media duce in general la o lipsa de aplecare catre activitatile de tip creativ, copiii tinzand sa devina mai pasivi in ceea ce priveste auto-exprimarea. Aspectele acestea negative ale tehnologiei nu se manifesta in cazul copiilor care vin la clubul nostru, pentru ca sunt bine indrumati in familie, iar practicarea unui domeniu artistic, educatia estetica, afectiva duc la o dezvoltare armonioasa" este de parere Mihaela.

Contact Clubul Vis in Dungi

Adresa

Smardan, 13, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Lipscani (deasupra French Bakery)
Telefon 0724.275.167
Site www.visindungi.ro
Email dintrunbasm@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.