• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Localitate:
Botosani
Cursuri de:
dans
; bune maniere

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani inseamna eleganta, stil, rafinament, socializare, pasiune si divertisment.

Cursurile de dans organizate de Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani au caracter permanent, fiind structurate pe grupe, in functie de nivelul de pregatire a cursantilor : incepatori, intermediari, avansati, dupa un program...

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani inseamna eleganta, stil, rafinament, socializare, pasiune si divertisment.

Cursurile de dans organizate de Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani au caracter permanent, fiind structurate pe grupe, in functie de nivelul de pregatire a cursantilor : incepatori, intermediari, avansati, dupa un program care include doua sedinte pe saptamana pentru fiecare grupa in parte.

Indiferent de momentul la care va hotarati sa va inscrieti la cursurile de dans, va stam la dispozitie. Decizia va apartine, iar programul pe care instructorii nostri vi-l propun este conceput astfel incat pasii de dans pe care ii invatati sa se repete la un anumit interval de timp, ceea ce va permite : atat sa va integrati ritmului de dans, cat si sa reluati dansurile pe care le-ati invatat cu cateva saptamani in urma, pentru a nu le uita.

De aceea puteti incepe cursurile de dans oricand, evolutia voastra fiind cea care va va permite ulterior sa treceti la nivelul urmator. Din acest punct de vedere, puteti fi siguri ca instructorii nostri va ghideaza pasii si va urmaresc pe toata perioada de pregatire a dvs.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:

tel: 0748.37.33.32
telefon / fax: 0231.584.107
site: www.fashiondance.ning.com
e-mail: infodansbotosani@yahoo.com

10:00 - 21:00

adidas, imbracaminte lejera

50 RON - 150 RON

coregrafi;
instructori dans;
dansatori liber profesionisti

sali dotate corspunzator, parcare proprie

aerobic, fitnes, gimnastica

Opinii utilizatori

Dans Botosani
De Misu pe 04 Septembrie 2012

Am facut de curand cursuri pentru dansul mirilor si a fost ceva nou pentru mine, m-am simtit minunat.

Un loc pe gustul copiilor
De Andreea pe 12 Iulie 2011

Un loc pe gustul copiilor, de fiecare data cand reusesc sa ma duc dupa fetita mea, o gasesc bine dispusa, plina de energie si cu o dorinta de a se mai juca cu ceilalti copii din grupa de dans sau gimnastica.

Dans si pt adulti?
De Lupu nicoleta pe 07 Iulie 2011

Serios? Aveti si cursuri de dans si pt adulti? Ma intereseaza foarte tare ce stiluri de dans aveti pt adulti.

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani
De Achihaei andreea pe 27 Martie 2011

Am o fetita de aproape 4 anisori, as dori sa o inscriu la dansuri, pt a putea sa isi consume energia, dar si pt a invata lucruri noi si pt a-si putea face multi prieteni.

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani
De Costin pe 23 Octombrie 2010

Este un loc unde copii, elevii si tinerii sunt promovati cu adevarat. Aproape lunar se organizeaza cate un eveniment. Succes in continuare.

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani
De Xenia pe 17 Octombrie 2010

Cat face copilul meu dans, urmez si eu cursurile de dans la adulti, am descoperit ca pot face dans si dupa varsta de 35 ani, ma simt minunat, am un nou cerc de prieteni, simt cu adevarat ca am renascut.

Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani
De Florina pe 15 Octombrie 2010

Dansul inseamna socializare!

Contact Clubul Sportiv Fashion Dance Botosani

Adresa

Bulevardul Mihai Eminescu, 48, Botosani, Botosani

Reper Casa Tineretului Botosani
Site www.fashiondance.ning.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.