• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans

Club Joie de Vivre Dance Studio

Vrei ca cel mic sa isi consume energia intr-un mod distractiv? Sa invete sa pluteasca pe ringul de dans precum marii dansatori? Sa danseze impreuna cu noi prieteni pe ritmul melodiilor sale preferate?

La Joie de Vivre Dance Studio insuflam celor mici pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere energicele dansuri latino-americane si...

Vrei ca cel mic sa isi consume energia intr-un mod distractiv? Sa invete sa pluteasca pe ringul de dans precum marii dansatori? Sa danseze impreuna cu noi prieteni pe ritmul melodiilor sale preferate?

La Joie de Vivre Dance Studio insuflam celor mici pasiunea pentru dans, ajutandu-i sa descopere energicele dansuri latino-americane si elegantele stiluri standard.

Grupele de dans au in componenta un numar de maxim 14 copii, astfel incat cei mici sa se poata deprinde cu stilurile de dans in cele mai bune conditii. Grupele sunt structurate pe categorii de varsta (4-6 ani, 6-12 ani) si nivel de pregatire (incepatori, avansati si performanta).

Stiluri de dans invatate:
Dansuri latino: cha cha, samba, rumba, jive, paso doble
Dansuri standard: vals lent, vals vienez, tango, quick step, slow fox
Dans modern

Pentru mai multe informatii sunati la 0726.378.713 sau contactati-ne pe adresa de e-mail: office@jdvdance.ro.

cursuri de dans copii:

grupa 4 - 6 ani: marti - joi: 17:00 - 18:00;
grupa 4 - 6 ani: luni - miercuri: 17:00 - 18:00;
incepatori 6 - 12 ani: luni - miercuri: 18:00 - 19:30;
incepatori 6 - 12 ani: marti - joi: 18:00 - 19:30;
incepatori 6 - 12 ani: sambata - duminica 11:00 - 12:30

incaltaminte de schimb (adidasi sau tenisi);

antrenori campioni nationali;

sala spatioasa;
vestiare fete, baieti;
aer conditionat;

cursuri de dans adulti;
lectii particulare;
cursuri de dans pentru nunta;
reprezentatii dansatori profesionisti;
servicii dedicate companiilor si gradinitelor;

Opinii utilizatori

Locatie si oameni minunati
De Roxana pe 04 Noiembrie 2011

O sala de dans absolut superba si instructori exemplari!

Contact Club Joie de Vivre Dance Studio

Adresa

Delea Veche , 16-18, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Muncii
Telefon 0726.378.713
Site www.jdvdance.ro
Email office@jdvdance.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.