• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 6
Cursuri de:
limbi straine
; calculator; actorie; arta; bune maniere

Clever children Kids and Teens Training

Cursurile CLEVER children se adreseaza copiilor de gradinita, scoli generale si tinerilor de liceu. Trainingurile respecta aceeasi structura de curs, insa sunt adaptate in functie de varstele copiilor. Parintii care isi inscriu copiii la cursurile noastre inteleg cat de importanta este pregatirea extrascolara a copiilor pentru dezvoltarea lor...

Cursurile CLEVER children se adreseaza copiilor de gradinita, scoli generale si tinerilor de liceu. Trainingurile respecta aceeasi structura de curs, insa sunt adaptate in functie de varstele copiilor. Parintii care isi inscriu copiii la cursurile noastre inteleg cat de importanta este pregatirea extrascolara a copiilor pentru dezvoltarea lor personala, pentru a deveni tineri echilibrati si pentru a avea succes personal si profesional in viitorul nu foarte indepartat.

Trainingurile profesioniste pentru copii urmaresc aceleasi metode de instruire pentru adulti, insa adaptate si prezentate intr-o maniera speciala, pe intelesul copiilor.

Programele de training Clever children:
- "Public Speaking Superstar"- Curs de oratorie pentru copii
- "English Club for Romanian Kids" - club de conversatie in limba engleza
- "Lectii de maniere elegante pentru copii" - Cartea de vizita a copilului tau!
- "Mba-ul copiilor Clever" - Prima diploma Mba a copilului tau!
- "Stie tot" - Curs de cultura generala
- "Nlp Training for Successful Kids" - Curs de atitudine, comportament si limbaj pentru copii
-"GO Game for Clever Kids" - curs pentru dezvoltarea atentiei si a puterii de concentrare

www.CursuriCopii.ro

www.CleverBS.ro

detalii cursuri si inscrieri:
luni - vineri 08:00 - 18:00;

orar cursuri:
sambata 09:30 - 11:20 / 11:30 - 13:20

copiii vor primi suportul de curs, pixuri, apa si ceai;
parintii ii pot astepta in sala speciala unde au la dispozitie cafea, reviste, carti

tarifele difera in functie de cursul pentru care optati; plata se poate efectua in 2 rate

specializari:
"Future Kids" Grecia;
"EqualSkills" Irlanda;
"Certified Training Professional" Dublin
"Professional Speaker Skills"
"Advanced Professional Speaker Skills for Trainers"

sala de training pentru 12 copii;
laptop;
video - proiector;
suport audio - video

Opinii utilizatori

Contact Clever children Kids and Teens Training

Adresa

Bulevardul Iuliu Maniu, 7, Bucuresti, Sectorul 6

Reper Zona AFI Palace Cotroceni
Telefon 021.310.6798 / 0723.717.966
Site www.CleverChildren.ro
Email violeta.lupu@CleverBS.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.