• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
limbi straine
; arta; bune maniere

Clasa Einstein

Noi la Clasa Einstein credem ca toti copiii se nasc egali insa ceea ce ii diferentiaza este informatia pe care o primesc si increderea pe care parintele i-o construieste in propriile forte.

Copiii pot fi "programati" si "hipnotizati" sa devina niste adulti independenti, capabili sa ia decizii singuri, optimisti,...

Noi la Clasa Einstein credem ca toti copiii se nasc egali insa ceea ce ii diferentiaza este informatia pe care o primesc si increderea pe care parintele i-o construieste in propriile forte.

Copiii pot fi "programati" si "hipnotizati" sa devina niste adulti independenti, capabili sa ia decizii singuri, optimisti, fericiti si performanti.

Cu siguranta fiecare din noi avem o misiune pe lumea asta, ne nastem sa facem ceva, avem talente uneori nebanuite. Singura provocare este sa reusim sa ne dam seama in ce sa investim timp si bani. De aceia, este esential sa ii dam copilului “hrana intelectuala” de care are nevoie, si sa ii intelegem, si sa-i acceptam capacitatile si valorile sale.

In cadrul unor programe interactive si distractive, ii ajutam pe copii sa se dezvolte si descoperim ce abilitati si ce afinitati au acestia. Punem accent pe cresterea capacitatii de concentrare, focusarea atentiei, capatarea increderii in fortele proprii si construirea “ego-ului” copilului potrivit personalitatii sale. Ne folosim preponderent de construirea povestilor sociale.

In fiecare seara dupa ora 18:30, vreme de 1h30min rulam programe pentru copiii cu varste intre 3 - 7 ani.

Grupele sunt formate pe 2 categorii de varsta, respectiv 3 - 5 ani si 5 - 7 ani. Rulam programe pentru stimularea creativitatii si pentru dezvoltarea personala. Suplimentar avem modulul Filozofie si modulul Sanatate.

18:00 - 19:30;
miercuri pentru copiii cu varsta cuprinsa intre: 3 - 5 ani;
joi pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 5 - 7 ani;

220 RON

Opinii utilizatori

Contact Clasa Einstein

Adresa

Ion Racoteanu, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Sediu Zepter din Vitan
Telefon 0745.480.458
Site www.centru-iuliapantazi.info
Email contact@centru-iuliapantazi.info
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.