• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
arta

Centrul "I Am" - Workshop pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

Ceea ce conteaza cel mai mult pentru copiii nostri este sa le oferim posibilitatea de a fi LIBERI, liberi sa se exprime, liberi sa fie iubiti asa cum sunt, liberi sa-si dezvolte personalitatea in directia naturala fiecaruia.

Workshop-ul de creativitate pe care il propunem se bazeaza pe dezvoltarea si stimularea Inteligentei Emotionale din...

Ceea ce conteaza cel mai mult pentru copiii nostri este sa le oferim posibilitatea de a fi LIBERI, liberi sa se exprime, liberi sa fie iubiti asa cum sunt, liberi sa-si dezvolte personalitatea in directia naturala fiecaruia.

Workshop-ul de creativitate pe care il propunem se bazeaza pe dezvoltarea si stimularea Inteligentei Emotionale din fiecare copil, spiritul liber.

Acest workshop pune un accent deosebit pe utilizarea tehnicilor creative ca mijloc de construire a personalitatii, tehnici care permit o conectare cu sine insusi, dezvoltarea capacitatii de exprimare si comunicare in relatiile cu ceilalti copii; ii va ajuta sa se inteleaga mai bine pe sine, sa se elibereze de anxietatile acumulate.

Ei vor lucra liber, acompaniati de muzica, pictura va fi una libera, nu tehnica, academista, stimuland simtul artistic pur, natural existent deja in fiecare copil.

Va asteptam la sediul nostru: CENTRUL "I AM"

Str. Leonida Varnali nr.13 (zona Piata Victoriei)

pentru informatii si inscrieri: 0740.010.010

orele 18:00 - 19:00

40 RON / atelier cu toate materialele incluse;

Opinii utilizatori

Contact Centrul "I Am" - Workshop pentru dezvoltarea inteligentei emotionale

Adresa

Leonida Varnali, 13, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Piata Victoriei
Telefon 0740.010.010
Site www.marienouvellestudio.com
Email www.marienouvellestudio.com/contact
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.