• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Iasi
Cursuri de:
dans
; muzica; limbi straine

Centrul de limbi straine Iasi

Foreign Languages Center vine in intampinarea clientului cu o gama larga de produse si servicii. De-a lungul timpului, prin activitatea noastra de training a copiilor cu varste intre 7 si 13 ani, am putut satisface toate cerintele clientului, in ceea ce priveste invatarea de limbi straine. Cursurile efectuate de traineri specializati ajuta la...

Foreign Languages Center vine in intampinarea clientului cu o gama larga de produse si servicii. De-a lungul timpului, prin activitatea noastra de training a copiilor cu varste intre 7 si 13 ani, am putut satisface toate cerintele clientului, in ceea ce priveste invatarea de limbi straine. Cursurile efectuate de traineri specializati ajuta la dezvoltarea caracterului si a personalitatii fiecarui copil.

Grupele cursantilor se impart in functie de varsta, pentru fiecare categorie existand cate o grupa de 7-10 ani si o grupa de 10-13 ani.

Cursurile se impart in 3 categorii:

I. Cursuri intensive ( in grupe de 10 copii, 2 sedinte pe saptamana) – 120 lei/luna

II. Cursuri normale (in grupe de 10 copii, 1 sedinta pe saptamana) – 60 lei/luna

III. Cursuri extensive (in grupe de 20 copii, 1 sedinta pe saptamana) – 30 lei/luna

De asemenea, avem si fidelizari pentru clase intregi, respectiv pentru categoria I – 100 lei/luna (clasa intreaga de la inceput pana la final), categoria II – 50 lei/luna (clasa intreaga de la inceput pana la final) si categoria III – 30 lei/luna (clasa intreaga de la inceput pana la final).

Cursurile se bazeaza pe comunicare, citire, dictie, lectura, cantece, dansuri, poezii. Aici copilul nu doar invata, ci se distreaza invatand, joaca diverse jocuri specifice tarii respective, intr-un ambient placut. lucrand pe grupe si dezvoltandu-si si aptitudini importante, precum lucrul in echipa. Nivelul cursurilor este accesibil, fiind creat pentru a oferi un randament maxim de invatare.

programarile se fac intre orele 14:00 - 20:00 de luni – sambata;

da

Opinii utilizatori

Centrul de limbi straine Iasi
De Singeap Adina pe 02 Februarie 2014

Buna ziua,

Cursurile sunt ok, dar pe mine ma intereseaza cursuri in limba franceza pentru un copil de 3 ani jumatate. Grupele de varsta sunt prea mari.

In Iasi nu gasesc aceste cursuri si in limba franceza pentru copii mici.


O zi buna!

Adina Singeap

Contact Centrul de limbi straine Iasi

Adresa

Ion Creanga, 27, Iasi, Iasi

Reper Scoala nr 22. B.P. Hasdeu
Telefon 0747.312.524
Site www.flciasi.ro
Email languages.center@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.