• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine

Centrul Fides - Cursuri de limba engleza pentru juniori

Cursurile sunt adresate copiilor de peste 11 ani, care au cunostinte cel putin elementare de limba engleza si vor sa le improspateze si imbunatateasca pe timpul verii, petrecandu-si cu folos dar si placut vacanta.

Cursurile sunt bazate pe activitati creative, unde distractia se imbina cu invatarea si cu dezvoltatea capacitatilor de...

Cursurile sunt adresate copiilor de peste 11 ani, care au cunostinte cel putin elementare de limba engleza si vor sa le improspateze si imbunatateasca pe timpul verii, petrecandu-si cu folos dar si placut vacanta.

Cursurile sunt bazate pe activitati creative, unde distractia se imbina cu invatarea si cu dezvoltatea capacitatilor de comunicare. Fiind vorba de copii nu foarte mici, cursurile urmaresc si dezvoltarea unor competente cerute de examenele internationale de limba: a prinde si a nota esenta unui dialog ascultat, a dezvolta oral o tema data, a improviza o povestire sau un dialog pornind de la o imagine, a comenta un scurt film educativ pe teme de cultura generala etc.

In plus, cursurile le dezvolta copiilor capacitatea de socializare, ii dezinhiba in relatiile cu ceilalti copii si cu adultii, ii deprind cu normele de exprimare si comportare civilizate, necesare succesului in lumea contemporana. Si sunt un bun prilej de a lega noi prietenii.

modul de 18 ore, 4 saptamani, 3 sedinte / saptamana, luni, miercuri si vineri intre orele 10:00 si 11:30;

290 RON / modul

cursuri de limbi straine pentru adulti, traduceri si interpretariat;

Opinii utilizatori

Contact Centrul Fides - Cursuri de limba engleza pentru juniori

Adresa

Bulevardul Hristo Botev, 9, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Rosetti / Metrou Piata Universitatii
Telefon 021.313.4745 / 021.313.4785 / 021.313.4786 / 0732.007.713 / 0732.007.714 / 0724.005.090
Site www.fidescentre.ro
Email cursuri@fidescentre.ro
info@fidescentre.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.