• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri de:
limbi straine

Bridge Language Study House

Bridge Language Study House organizeaza cursuri interactive de limba engleza sau germana pentru copii si tineri care se desfasoara intr-un cadru prietenos cu grupe mici de 4 - 7 persoane astfel ca toti participantii sa poata invata in mod eficient si sa aiba posibilitatea de a-si exersa fiecare abilitate lingvistica: a scrie, a citi, a intelege si...

Bridge Language Study House organizeaza cursuri interactive de limba engleza sau germana pentru copii si tineri care se desfasoara intr-un cadru prietenos cu grupe mici de 4 - 7 persoane astfel ca toti participantii sa poata invata in mod eficient si sa aiba posibilitatea de a-si exersa fiecare abilitate lingvistica: a scrie, a citi, a intelege si a vorbi.

Bridge Language Study House organizeaza un eveniment inedit de invatare a limbii engleze in familie in perioada 6 - 8 noiembrie 2009.
Timp de 3 zile (vineri, sambata, duminica) parintii si copiii vor avea parte de cursuri separate de limba engleza urmate in timpul dupa-amiezii de diverse ateliere si activitati de comunicare in limba engleza.

Noutatea acestui program este faptul ca atat parintii cat si copii vor invata sau practica limba engleza intr-un mediu total diferit sub forma unei mini tabere in care se va comunica numai in limba engleza.

Programul programului Family Language Weekend va incepe vineri 6 noiembrie cu plecarea catre Somesul Rece (jud Cluj) la ora 18.00 urmate de cazarea si acomodarea participantilor la pensiunea "Cabana lui Puiu".

Sambata si Duminica parintii si copiii vor face in timpul diminetii seminarii separate de comunicare in limba engleza iar in timpul dupa amiezii se vor desfasura ateliere si activitati care ii vor uni pe acestia in comunicarea in limba engleza.
Cursul va costa 445 RON / persoana cu reducere de 10 % pentru inscrierea a 3 membrii de familie.

Trainerii antrenati in acest program sunt profesori calificati de limba engleza cu experienta in educatia alternativa atat pentru copii cat si pentru adulti, in organizarea taberelor pentru copii si sunt traineri calificati in activitati de teambuilding.

Centrul Bridge Language Study House organizeaza tabara de schi la Bucin.

Tabara de schi - 17-22 decembrie 2009 Pasul Bucin.
In cadrul taberei se organizeaza cursuri de engleza sau germana si cursuri de schi.
Pentru perioada vacantelor scolare centrul Bridge Language Study House in colaborare cu Asocia Sportiva Telemark organizeaza tabere de iarna ce imbina cursurile de engleza sau germana din timpul diminetii cu o doza excelenta de schi pe partie dupa-masa si cu multe alte activitati distractive in timpul serii.

Tabara se adreseaza copiilor intre 8 si 11 ani si 12 si 15 ani care vor sa-si practice engleza sau germana dar sa si profite in acelasi timp de lectiile de schi ale unui instructor calificat intr-un loc unde zapada, jocurile educative, distractia si voia buna pot transforma o vacanta de iarna intr-una de neuitat.

Locul desfasurarii: Bucin (jud. Harghita) - muntii Gurghiului, circa 30 km de Sovata si 20 km de Gheorgheni pe DN 13B, altitudine 1250 m.

Durata: 5 zile si 5 nopti intr-o atmosfera de vis cu 3 ore de cursuri interactive de limba engleza sau germana la alegere, cursuri de schi atat pentru incepatori cat si pentru avansati, multe jocuri si activitati lingvistice menite sa incurajeze exprimarea libera in limba pe care o invata.

Cazarea este in sistem all inclusive si include:
- cazare in pensiune cu baie si wc-uri proprii;
- 3 mese pe zi;
- monitorizare permanenta (profesori, 1 sau 2 instructori outdoor plus serviciile permanente de salvamont);
- cursuri de schi;
- accesul liber pe partie;
- 3 ore de cursuri si activitati lingvistice pe zi (engleza sau germana la alegere);
- transportul cu autocarul Cluj Napoca - Bucin (dus-intors).

Tarif: 895 RON / all inclusive
Discount: 10 % pentru inscrierea unui grup de 5 copii
5 % pentru inscrierea membrilor aceleiasi familii

Data limita de inscriere: 4 decembrie 2009.
Locurile sunt limitate.

cursul se desfasoara in module de 30 ore pe o durata de 10 saptamani cu 2 sedinte de 1,5 ore pe saptamana intervalul orar in care se programeaza sedintele se poate stabili in functie de orarul copiilor de la scoala

caiet, instrumente de scris

395 RON / modul 30 ore / 10 saptamani

profesori calificat de limba germana si engleza cu experienta in predarea limbilor straine la copii folosind metoda interactiva, de asemenea profesorii au participat la diverse programe de training pentru pregatirea in ceea ce priveste programele de invatare alternativa destinate copiilor

materiale didactice de actualitate, materiale media si audio

organizam tabere de limba engleza si germana in perioada vacantelor de iarna, primavara si vara cu specific outdoor sau schi in functie de sezon

Opinii utilizatori

Contact Bridge Language Study House

Adresa

Dorobantilor , 67, Cluj, Cluj Napoca

Reper Centrul de limbi straine Bridge Language Study House
Site www.blsh.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.