• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
limbi straine

Big Ben School of Languages

Big Ben School of Languages ofera urmatoarele tipuri de cursuri pentru copii:

cursuri engleza;
cursuri franceza;
cursuri germana;

Big Ben School of Languages este o scoala de limbi straine pentru copiii intre 4 si 14 ani, care va propune o metoda originala de invatare a limbilor straine.

Big Ben School of Languages ofera urmatoarele tipuri de cursuri pentru copii:

cursuri engleza;
cursuri franceza;
cursuri germana;

Big Ben School of Languages este o scoala de limbi straine pentru copiii intre 4 si 14 ani, care va propune o metoda originala de invatare a limbilor straine.

cursurile incep la data de 03 octombrie;

tarife cuprinse intre 20 RON - 40 RON sedinta;

sali de clasa dotate cu mobilier adecvat;
aparatura necesara desfasurarii orelor de curs;

Opinii utilizatori

Imi place de ei!:)
De CristinaB pe 07 Ianuarie 2013

Fetita mea frecventeaza cursurile de engleza la aceasta scoala, la grupa de prescolari (5-7 ani); echipa de profesori e formata din fete tinere, foarte dragute, care stiu sa se comporte cu copiii. La aceasta grupa, totul se invata prin joaca: poezii, cantecele, diverse personaje care sunt placute de copii. Au avut serbare si de Haloween si de Craciun. Recomand calduros!

Contact Big Ben School of Languages

Adresa

Soseaua Iancului, 102, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Mijloace de transport:
Autobuz: 335 (Statia Zefir)
Tramvai: 5, 46 (Statia Sarafinesti)
Telefon 031.405.98.15 / 0751.385.518
Site www.bigbenschool.ro
Email cursuri@bigbenschool.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.