• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
dans
; muzica; arta; bune maniere

Baby Smart - pregatire pentru gradinita (copii 2 - 3 ani)

Baby Smart - Primii pasi spre gradinita

Prin programul Baby Smart va vom introduce in atmosfera unei gradinite inainte de inceperea ei si vom face mai usoara integrarea copilului dumneavoastra intr-un mediu institutionalizat.

Inscrierea copilului la gradinita este un pas foarte important si cu siguranta, pentru toata familia, va...

Baby Smart - Primii pasi spre gradinita

Prin programul Baby Smart va vom introduce in atmosfera unei gradinite inainte de inceperea ei si vom face mai usoara integrarea copilului dumneavoastra intr-un mediu institutionalizat.

Inscrierea copilului la gradinita este un pas foarte important si cu siguranta, pentru toata familia, va fi o perioada de adaptare. Urmeaza o noua etapa in viata dumneavoastra cu incarcatura emotionala puternica.

Cautarile incep cu mult timp inainte, documentarile sunt minutioase, cereti recomandari, vizitati locatii, comparati si in cele din urma luati o decizie. Aceia dintre dumneavoastra care ati mai trait experienta aceasta cu alti copilasi, veti stii mai bine ce sa intrebati si ce sa cautati. Dar pentru acei parinti care sunt la primul copilas, ar fi interesant ca inaintea luarii deciziei de inscriere sa vada exact ce inseamna activitatile de gradinita si cum reactioneaza copilul lor intr-un astfel de mediu.

Edu&Care va vine in ajutor cu programul Baby Smart. Astfel, in fiecare sambata, timp de o ora si jumatate, puteti partipa impreuna cu copilul dumneavoastra la activitati de gradinita. Vom explora, vom canta si vom dansa, vom socializa si ne vom juca. Cu siguranta toti vom acumula cunostinte si noi experiente utile pentru noua etapa ce va urma.

Pentru detalii legate de programa, taxe si instantanee din cursurile Baby Smart, va stam cu drag la dispozitie.

Va asteptam sa ne dezvoltam!

www.edu-care.ro

sambata

da

Opinii utilizatori

Contact Baby Smart - pregatire pentru gradinita (copii 2 - 3 ani)

Adresa

Luigi Galvani, 13, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Kaufland Barbu Vacarescu
Telefon 0721.571.086
Site www.edu-care.ro
Email inteligenti@edu-care.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.