• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
dans
; actorie; arta

Ateliere de creatie pentru copii si organizari petreceri

Ateliere de creatie pentru copii - dactilopictura, pictura, art&craft, origami, dans modern,teatru - actorie, balet, workshop-uri de creatie pentru echipe parinte-copil.

Atelierele de creatie sunt destinate copiilor cu varsta incepand cu 1,5 ani.

Organizam Sambata clubul de weekend unde copii pot face in intervalul 09:00 -...

Ateliere de creatie pentru copii - dactilopictura, pictura, art&craft, origami, dans modern,teatru - actorie, balet, workshop-uri de creatie pentru echipe parinte-copil.

Atelierele de creatie sunt destinate copiilor cu varsta incepand cu 1,5 ani.

Organizam Sambata clubul de weekend unde copii pot face in intervalul 09:00 - 13:00 diverse activitati de creatie pictura, dans, modelaj, pot invata prin joaca diverse deprinderi, oferim si o gustare bio.

Organizam petreceri pentru copii.

in functie de atelier de luni - sambata;

materialele didcatice sunt incluse in tariful abonamentelor;

oferim gratuit sortulete de protectie;

in functie de atelierul sau abonamentul ales;

instructori autorizati cu experienta in lucrul cu copii;

sali mari, luminoase, dotate modern;

gustare bio la Clubul de week-end;
organizam petreceri pentru copii;
avem loc de joaca special amenajat;

Opinii utilizatori

Ateliere de creatie pentru copii si organizari petreceri
De Florin pe 07 August 2013

Personal ok
Securitate copil - 0 - curte comuna - daca educatoarea pleca la toaleta copii raman singuri
Creativitate si activitati ok
Mancarea - cu probleme - la felul 2 in una din zile au fost serviti cu mamaliga cu sos de rosii si masline

Daca ar rezolva problema securitatii copiilor ar fi un club foarte bun.

Contact Ateliere de creatie pentru copii si organizari petreceri

Adresa

Crisul Alb, 9, Bucuresti, Sectorul 4

Reper In spatele Pietei Progresul
(Piata Noua) Soseaua Giurgiului
Telefon 0726.528.844
Site www.saridaclub.ro
Email saridaclub@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.