• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
actorie
; arta

Ateliere de actorie, pictura si handmade pentru cei mici

Step in Art va propune o noua abordare asupra timpului liber pentru copii: cursuri de actorie,de pictura si desen, atelier handmade.

Suntem o echipa tanara, cu experienta in lucrul cu copiii, ce-si doreste ca acestia sa cunoasca tainele artei inca de la o varsta frageda, sa invete sa aprecieze orice forma de arta inca din perioada...

Step in Art va propune o noua abordare asupra timpului liber pentru copii: cursuri de actorie,de pictura si desen, atelier handmade.

Suntem o echipa tanara, cu experienta in lucrul cu copiii, ce-si doreste ca acestia sa cunoasca tainele artei inca de la o varsta frageda, sa invete sa aprecieze orice forma de arta inca din perioada copilariei.

Prin aceste cursuri, copii vor avea numai de castigat cum ar fi consolidarea increderii in sine, a creativitatii, atentiei, expresivitatii.

zilnic 09:00 - 20:00

materialele sunt incluse in pretul serviciilor

in functie de cursul pentru care optati preturile pot varia intre: 250 Ron - 350 RON / curs

traineri in domeniul actoriei si artei

doua sali de curs

Opinii utilizatori

Ateliere de actorie, pictura si handmade pentru cei mici
De Magda pe 08 Noiembrie 2010

Am avut fetita inscrisa la cursurile de actorie si a fost foarte incantata! Letitia Vladescu a fost trainer la aceasta grupa, copiii au indragit-o au avut si o sceneta la finalul cursurilor. Eu am fost tare multumita si recomand.

Ateliere de actorie, pictura si handmade pentru cei mici
De Ioana pe 07 Aprilie 2010

Cursuri foarte interesante si distractive.

Contact Ateliere de actorie, pictura si handmade pentru cei mici

Adresa

Calea Dorobantilor, 188-190, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Dorobanti
Telefon 0723.723.088
Site www.stepinart.ro
Email contact@stepinart.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.