• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Iasi
Cursuri de:
arta

Ateliere Creative Pentru Copii

Ateliere Creative Pentru Copii - daca doresti pentru copilul tau o activitate care sa-i solicite atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala, fa-i macar o vizita la atelierele noastre.

stimuleaza creativitatea copilului tau;
permite-i sa-si dezvolte imaginatia si sa o transforme in obiecte unice;
lasa-l...

Ateliere Creative Pentru Copii - daca doresti pentru copilul tau o activitate care sa-i solicite atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala, fa-i macar o vizita la atelierele noastre.

stimuleaza creativitatea copilului tau;
permite-i sa-si dezvolte imaginatia si sa o transforme in obiecte unice;
lasa-l sa invete si sa experimenteze printr-o varietate de medii artistice si tehnice sa-si foloseasca toate cele 5 simturi si sa-si dezvolte abilitatile motorii;
in noi sta puterea de a contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor nostri;

Pentru informatii suplimentare si nelamuriri nu ezitati sa ma contactati pe email: nina_sotrea@yahoo.com
sa tel: 0740.574.524 sau intra pe http://ateliere-copii.blogspot.com

atelier pictura;
atelier modelaj;
atelier colaj;
atelier bricolaj;
atelier special pentru fetite;

atelierele se achita in avans, pretul variaza in functie de tematica atelierului ales, fiind cuprins intre 20 RON - 25 RON / sedinta;

toate materialele sunt puse la dispozitie, iar produsele finale le vor pastra copii;
va fi o bucurie sa priviti impreuna cu el "marile" lui realizari;

se aplica reduceri in cazul fratilor sau grupurilor de minim 3 copii prieteni;

da

Opinii utilizatori

Contact Ateliere Creative Pentru Copii

Adresa

Strada Decebal, 2, Iasi, Iasi

Telefon 0740.574.524
Site ateliere-copii.blogspot.com
Email nina_sotrea@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.