• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri de:
arta

Atelier de dezvoltare creativa pentru copii

Sunt creativ. Sunt fericit!

Atelierul de dezvoltare prin arta isi propune sa stimuleze si sa valorifice naturalete, spontaneitatea si creativitatea copilului dumneavoastra. Acest atelier ajuta copilul sa isi modeleze de timpuriu abilitati sanatoase de viata.

Prin intermediul desenului si al picturii, al modelajului si colajului,...

Sunt creativ. Sunt fericit!

Atelierul de dezvoltare prin arta isi propune sa stimuleze si sa valorifice naturalete, spontaneitatea si creativitatea copilului dumneavoastra. Acest atelier ajuta copilul sa isi modeleze de timpuriu abilitati sanatoase de viata.

Prin intermediul desenului si al picturii, al modelajului si colajului, prin miscare, muzica si dans, prin tehnici creative de expresie se realizeaza accesul la lumea interioara a copilului, deblocarea si stimularea resurselor creative, dezvoltarea emotionala si conturarea unei personalitati puternice si armonioase.


Beneficile participarii la atelierului de dezvoltare creativa:

cresterea spontaneitatii si a creativitatii;
exprimarea autentica a emotiilor si trairilor, dezvoltarea emotionala;
dezvoltarea imaginatiei si a gandirii, a limbajului verbal si non-verbal;
cresterea expresivitatii si armonizarea personalitatii;
dezvoltarea empatiei si a contactului autentic cu ceilalti;
invatarea unor comportamente asertive, dezvoltarea unei atitudini colaborative fata de copii din grup;
cresterea stimei de sine si conturarea unei imagini de sine adecvate - autocunoastere;
reducerea anxietatii, a temerilor, a agresivitatii sau comportamentelor nedorite;

participanti: 5 - 7 copii;
durata: 8 sedinte, cu o frecventa de 1 sedinta pe saptamana
pret: 45 RON / sedinta;
360 RON / 8 sedinte

perioada de inscrieri: 3 - 28 februarie 2010;
pentru detalii si inscriere: tel. 0743.126.209 / 0771.700.321 si
e-mail: georgiana_albisor@yahoo.com

coordonator: Drd. Gratiela Albisor
psiholog si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor, specializat in art - terapie si psihoterapie experientiala;
initiatoare a Proiectului PsyArt Center - Centrul de consiliere si psihoterapii creative pentru copii, adulti si familie

8 sedinte, cu o frecventa de 1 sedinta pe saptamana

45 RON / sedinta;
360 RON / 8 sedinte

da

Opinii utilizatori

Contact Atelier de dezvoltare creativa pentru copii

Adresa

Nerva Traian, 15, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0743.126.209 / 0771.700.321
Email georgiana_albisor@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.