• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri de:
muzica
; actorie; arta; bune maniere

Atelier cultura generala MiniMe

Fundatia Nadia Comaneci organizeaza Cursurile MiniMe - Cursuri comportamentale, de cultura generala si aptitudini dedicate copiilor, grupate pe categorii de varsta: 3 - 4 ani, 5 - 6 ani, 7 - 9 ani, 10 - 12 ani.

Cursurile sunt organizate pe module de 10 -12 sedinte, a cate 30 -90 minute, cate doua sedinte pe saptamana.

Fundatia Nadia Comaneci organizeaza Cursurile MiniMe - Cursuri comportamentale, de cultura generala si aptitudini dedicate copiilor, grupate pe categorii de varsta: 3 - 4 ani, 5 - 6 ani, 7 - 9 ani, 10 - 12 ani.

Cursurile sunt organizate pe module de 10 -12 sedinte, a cate 30 -90 minute, cate doua sedinte pe saptamana.

cursuri:

- MiniMe independent;
- MiniMe manierat;
- MiniMe jucaus;
- MiniMe pe portativ;
- MiniMe pe scena;
- MiniMe si Universul;
- MiniMe si Planeta Albastra;

orarul complet al cursurilor se regaseste pe www.cursuriminime.ro;

toate materialele necesare pentru curs sunt oferite de Centrul MiniMe;

incepand cu 400 RON pe curs;
oferte speciale si discounturi oferite periodic de Centrul MiniMe;

lectori cu experienta in domeniul predat si in lucrul cu copiii de diferite varste;

sala atelier si sala de sport cu toate echipamentele necesare pentru desfasurarea cursurilor;

centrul MiniMe include si o sala de sport unde, impreuna cu UNEFS vor fi organizate cursuri educativ - sportive adaptate pe un concept derulat in cadrul Academiei din Oklahoma a Nadiei Comaneci si Bart Conner;

Opinii utilizatori

Recomnadare buna
De Romana pe 06 Noiembrie 2011

poti sa iti duci copilul sa invete de la lectorii minime. La lectia demonstrativa MiniME si universul a fost foarte instructiv. Lectorul a realizat o cometa si a interactionat foarte bine cu copii.

Contact Atelier cultura generala MiniMe

Adresa

Calea Grivitei, 150, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Zona Gara de Nord - Pasaj Basarab
Telefon 0741.199.600
Site www.cursuriminime.ro
Email alexandra.popa@nadiacomaneci.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.