• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri de:
muzica

Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie

Daniel Iordachioaie, solist vocal, compozitor, textier, cu experienta bogata in muzica si pedagogie, invita copiii si adolescentii talentati si iubitori de muzica, la cursuri individuale de canto si chitara.

Cursantii, in functie de stadiul lor de evolutie, vor avea parte de participari la emisiuni TV, la Festivaluri de gen nationale si...

Daniel Iordachioaie, solist vocal, compozitor, textier, cu experienta bogata in muzica si pedagogie, invita copiii si adolescentii talentati si iubitori de muzica, la cursuri individuale de canto si chitara.

Cursantii, in functie de stadiul lor de evolutie, vor avea parte de participari la emisiuni TV, la Festivaluri de gen nationale si internationale si de promovare radio.

Au inceput inscrierile pentru cursurile de canto si chitara ce vor avea loc in perioada 16 septembrie 2013 - 20 iunie 2014!

Cursurile au loc la sediul Academiei de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie din Bucuresti sau on-line (pentru copiii care nu locuiesc in Bucuresti)

Inscrieri in limita locurilor disponibile!

luni- vineri: 10:30 - 20:30;
sambata: 12:30 - 20:30;

pentru cursul de chitara, cursantii trebuie sa-si aduca propriul instrument;

curs canto - 70 RON / sedinta - 2 sedinte / saptamana
curs chitara - 70 RON / sedinta - 2 sedinte / saptamana
curs canto + chitara 100 RON / sedinta

Daniel Iordachioaie - solist vocal, compozitor, textier, regizor, prezentator emisiuni pentru copii;

Opinii utilizatori

Mult zgomot pentru nimic
De Ionica pe 13 Noiembrie 2015

Neprofesionist, neserios, nejustificat de scump si fara rezultate.

Curs
De Calin pe 21 Martie 2013

Ma bucur ca am ocazia sa-mi duc copilul la acest curs.

Chitara
De Stefan Catalin pe 21 Martie 2013

M-am inscris la cursul de chitara la dl. Iordachioaie din pasiunea pentru chitara. Sunt foarte incantat de alegerea facuta! Multumesc frumos!

Cursuri canto
De Zaharia vasile pe 21 Martie 2013

Fac cursuri canto cu dl Iordachioaie de ceva timp. Sunt realmente multumit de colaborarea cu dlui. Multumesc ca aveti atata rabdare!

Profesionalism
De Zaharia maria pe 21 Martie 2013

Fetita mea a inceput cursurile cu dl Iordachioaie. Sunt impresionata de profesionalismul dlui. De tot ce face! Multumim!

Contact Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie

Adresa

Soldanului, 48, Bucuresti, Sectorul 4

Reper In apropierea statiei de metrou Aparatorii Patriei
Telefon 0770.438.221
Site www.facebook.com/AcademiadeArteFrumoaseDanielIordachioaie
Email scoaladaniel@yahoo.co.uk
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.