• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; gimnastica acvatica; masaj; exercitii kegel; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor

Motherhood Center

Motherhood Center ofera urmatoarele servicii viitoarelor mamici - gimnastica gravidei
- cursuri de pregatire pentru nastere
- cursuri prenatale
- gimnastica postnatala
- cursuri de ingrijire a bebelusului
- gimnastica bebelusului
- masaj prenatal
- exercitii respiratie travaliu

Gimnastica gravidei este...

Motherhood Center ofera urmatoarele servicii viitoarelor mamici - gimnastica gravidei
- cursuri de pregatire pentru nastere
- cursuri prenatale
- gimnastica postnatala
- cursuri de ingrijire a bebelusului
- gimnastica bebelusului
- masaj prenatal
- exercitii respiratie travaliu

Gimnastica gravidei este recomandata incepand cu trimestrul al 2 de sarcina si reprezinta o combinatie unica de Stretching si Pilates. In cadrul exectitiilor, gravida se familiarizeaza cu anumite masuri de confort si anume: tehnici de respiratie, de relaxare, de pozitionare care ii vor fi necesare pe parcursul travaliului.<br><br> Sedintele de masaj prenatal sunt relaxante, usoare facandu-se pe tonalitati de jazz, blues, ragtime, intr-o incapere calduroasa, mobilata in accente clasic-elegante. Se folosesc creme si uleiuri 100% naturale din migdale vitaminizat cu citrice de Sicilia, trandafir sicilian, avocado, jojoba, masline, sambure de strugure avand rolul de a hidrata, catifela si revigara pielea gravidei.<br><br>Gimnastica postnatala este recomandata sa se inceapa, in cazul in care s-a nascut natural, dupa primele patru saptamani cu exercitii usoare. Daca nasterea a fost prin cezariana este necesar acordul medicului obstretrician pentru a incepe un program de gimnastica.

gimnastica gravidei<br> cursuri de pregatire pentru nastere<br>cursuri prenatale<br>gimnastica postnatala <br>cursuri de ingrijire a bebelusului<br>gimnastica bebelusului<br> masaj prenatal<br>exercitii respiratie travaliu

pentru orice alte informatii, intrebari sau recomandari puteti suna la nr de telefon 0721.608.096 / 021.335.02.31

gimnastica prenatala sedinta 27 RON 50 min, abonament 250 RON<br>gimnastica postnatala sedinta 27 RON 50 min, abonament 250 RON,<br>gimnastica si masajul nou-nascutului sedinta 30 RON 40 min, abonament 280 RON

viitoare mamici, tatici, bunici si bebelusi

intre 8 si 10 persoane

inscrierile se fac la nr de telefon 0721.608.096 sau la email: office@motherhood.ro

curs de stimulare senzoriala bebe<br> consiliere psihologica

Opinii utilizatori

Contact Motherhood Center

Adresa

Aleea Solca , 3A, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Zona Eroii Revolutiei, langa Trezoreria sectorului 4
Telefon 0721.608.096 / 021.335.0231
Site www.motherhood.ro
Email office@motherhood.ro / camelia.chetu@idilis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.