• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; gimnastica acvatica; masaj; prenatale

Kabanoki Spa Center

Kabanoki Spa Center este localizat in zona de nord a capitalei, in apropierea padurii Baneasa, transportul in comun fiind usor accesibil, Complexul Comercial Baneasa aflandu-se in imediata apropiere.

Kabanoki Spa Center este localizat in zona de nord a capitalei, in apropierea padurii Baneasa, transportul in comun fiind usor accesibil, Complexul Comercial Baneasa aflandu-se in imediata apropiere.

cursuri de inot;
sauna uscata;
jacuzzi;
aqua gym;
gimnastica;
total-body work
step-tonic;
cardio-circuit;
gimnastica prenatala;
hidrokinetoterapia;
masaj terapeutic;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 031.437.60.66 / 0758.081.997

mamici;
bebelusi;
familie;

echipa Kinetobebe, cu experienta in domeniul recuperarii pediatrice si cu rezultate excelente inregistrate la sute de copii va asteapta cu drag pentru sedinte inedite de hidrokinetoterapie, BabyAquaGym si JuniorAquaGym;

o piscina de 17 m lungime cu 5 m latime si adancime de 1.10 m. Aceasta este dedicata cursurilor de inot, sedintelor de aqua-gym, dar si inotului liber;
un bazin destinat bebelusilor;
jacuzzi;
sauna uscata;
vestiare pentru clienti;
sala de gimnastica si aerobic;
bazin pentru recuperare medicala;
sala de kinetoterapie;
zona pentru masaj de relaxare;
cabinet medical;

Opinii utilizatori

Nu poate fi numit bazin
De Nelu pe 04 Decembrie 2017

Asta nu poate fi numit bazin de inot! Cum de functioneaza?????
In subsol , intr-o grota , haotic.....

KabanokiSpa
De Kabanoki Spa pe 08 Iunie 2015

Mizerie datorita si celor care vin,lume needucata,nespalata copii needucati. cum sa tii curat si sa tii pasul cu astfel de oameni, mai trebuiesc 50 de ani pana sa se civilizele , momentan numai ciobani

Kabanoki
De Alina pe 12 Februarie 2014

Foarte mare mizerie, saracacios, de cartier.

Nu recomand
De Dana pe 05 Noiembrie 2012

I-am facut fetitei mele (2 ani) un abonament de 12 sedinte cu antrenor personal - 1700 RON. Dupa primele 3 sedinte, datorita apei insalubre, a facut o foliculita ingrozitoare pe tot corpusorul, era practic o rana toata - bubita langa bubita, mii si mii. Am fost la 3 dermatologi in Bucuresti, nici unul nu a reusit sa amelioreze situatia, am dus-o apoi la un specialist in Viena care i-a prescris un tratament mai agresiv, dar a vindecat-o.
Mai mult chiar cei de la Kabanoki cu o indolenta iesita din comun dupa 4 luni de telefoane peste telefoane nu mi-au returnat banii pentru cele 9 sedinte neefecutate, ce sa mai vorbim de niste scuze macar pentru ce a patit copilul.
Antrenorii sunt de la o alta firma lucreaza cu contract de colaborare (veti primi carti de vizita sa va atraga si la celalat club) - fetitei nu i-au placut - in 3 sedinte a schimbat 2 antrenori, lucru nu foarte indicat cand lucrezi cu copii.
Sedintele erau de 50 de minute dupa 40 iti puneau copilul in brate ca s-a plictisit.
Nu pot recomanda acest Spa nici dusmanilor.

Contact Kabanoki Spa Center

Adresa

Padurii, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.kabanokispa.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.