• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Grup de suport si consiliere psihologica pentru viitoare mamici
0 opinii
Localitate:
Constanta
Cursuri:
pentru nastere
; intampinare bebelus; prenatale

Grup de suport si consiliere psihologica pentru viitoare mamici

Intelegerea transformarilor psihologice si fiziologice din timpul sarcinii;

Emotia transformarii femeii in mama. Ce se intampla cu femeia?

Pregatirea psihologica pentru nastere;

Perioada post-partum, relatia cu bebelusul, cu partenerul, cu sine. Care este ordinea?

Intelegerea transformarilor psihologice si fiziologice din timpul sarcinii;

Emotia transformarii femeii in mama. Ce se intampla cu femeia?

Pregatirea psihologica pentru nastere;

Perioada post-partum, relatia cu bebelusul, cu partenerul, cu sine. Care este ordinea?

grupuri de suport si consiliere psihologica;

1 intalnire saptamanala de 2 ore

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0721.853.604 / 0723.069.987

8 persoane

psiholog Mioara Paraschiv;
psiholog Marinela Grigore;

consiliere psihologica, grupuri de suport, psihoterapie

Opinii utilizatori

Contact Grup de suport si consiliere psihologica pentru viitoare mamici

Adresa

Dezrobiri, 112, Constanta, Constanta

Telefon 0721.853.604
Email mio78psi@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.