• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
2 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; gimnastica acvatica; masaj; exercitii kegel; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; prenatale

Gimnastica gravide Cluj-Napoca

In Cluj-Napoca, se organizeaza gimnastica pentru gravide intr-un spatiu modern amenajat, sub indrumarea unui kinetoterapeut specializat in gimnastica pre-postnatala.

Cele mai mici preturi din oras! Vino sa pregatim impreuna venirea bebelusului!
Telefon: 0747.896.611
Gimnastica gravide pe copilul.ro

In Cluj-Napoca, se organizeaza gimnastica pentru gravide intr-un spatiu modern amenajat, sub indrumarea unui kinetoterapeut specializat in gimnastica pre-postnatala.

Cele mai mici preturi din oras! Vino sa pregatim impreuna venirea bebelusului!
Telefon: 0747.896.611
Gimnastica gravide pe copilul.ro

gimnastica gravide;
pilates gravide;
Yoga gravide;
fitball gravide;

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0747.896.611

cele mai mici preturi din oras;

maxim 8

kinetoterapeut gimnastica pre-postnatala

Opinii utilizatori

Aproape de perfectiune
De Ana adamescu pe 06 Noiembrie 2014

La MaternityClub (www.maternitycluj.ro), serviciile sunt oferite cu mult profesionalism si daruire! N-am crezut ca poate exista asa ceva! Va recomand din suflet sa mergeti sa va bucurati de o gimnastica pentru gravide asa cum nu va imaginati, de un masaj pentru gravide care ai dori sa nu se mai termine, de cursuri Lamaze prezentate in asa fel ca-ti ajung direct in suflet. Totul a fost extraordinar.

Recomand tuturor mamicilor
De Andra pe 07 Februarie 2013

Am facut cursurile de gimnastica atat in Marasti cat si in Grigorescu si m-au ajutat foarte mult. Mergeti cu incredere!

Contact Gimnastica gravide Cluj-Napoca

Adresa

Alverna , 15, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0747.896.611
Email smara_nda@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.