• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; masaj; exercitii pilates

Gimnastica Pentru Gravide Viva Sport Club

Gimnastica Pentru Gravide cursuri oferite de Viva Sport Club.
Mentinerea unui tonus fizic si psihic bun usureaza atat sarcina cat si nasterea. Exercitiile de gimnastica sunt concepute astfel incat sa tina cont daca femeia a avut un program regulat de practicare a gimnasticii aerobice inainte de a ramane gravida sau de trimestrul de sarcina in...

Gimnastica Pentru Gravide cursuri oferite de Viva Sport Club.
Mentinerea unui tonus fizic si psihic bun usureaza atat sarcina cat si nasterea. Exercitiile de gimnastica sunt concepute astfel incat sa tina cont daca femeia a avut un program regulat de practicare a gimnasticii aerobice inainte de a ramane gravida sau de trimestrul de sarcina in care se afla, deoarece ritmul sau gama de exercitii care se practica sunt diferite.

Practicarea exercitiilor de gimnastica ajuta gravida sa se simta revigorata, mult mai capabila sa se relaxeze, cu o postura corecta si capabila sa-si atenueze tensiunile musculare atunci cand ele apar.

consultati site-ul la adresa sectiunea Program.
www.VivaSportClub.ro

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.332.22.47

la receptia clubului

vestiare cu dusuri;
sauna;
parcare pazita;

tenis de masa;
cursuri pentru copii;
aerobic;
tae bo;
pilates;
step;
spinning

Opinii utilizatori

Contact Gimnastica Pentru Gravide Viva Sport Club

Adresa

Soseua Oltenitei, 103, Bucuresti, Sectorul 4

Reper Piata Sudului
Telefon 021.332.22.47 / 0722.305.570
Site www.vivasportclub.ro
Email contact@vivasportclub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.