• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; masaj; exercitii pilates; pentru nastere

Getfitgym

Sala Getfitgym a inceput sa functioneze in anul 2005 in centrul vechi al Bucurestiului, pe Lipscani. A fost prima sala exclusiv pentru femei in care s-au aplicat programe de antrenament doar cu greutatea corpului, fara aparate sau greutati. <br><br>De la bun inceput am pus accentul pe sprijinul acordat clientelor noastre prin programe...

Sala Getfitgym a inceput sa functioneze in anul 2005 in centrul vechi al Bucurestiului, pe Lipscani. A fost prima sala exclusiv pentru femei in care s-au aplicat programe de antrenament doar cu greutatea corpului, fara aparate sau greutati. <br><br>De la bun inceput am pus accentul pe sprijinul acordat clientelor noastre prin programe de nutritie si consiliere in alegerea tipurilor de antrenament, pentru ca ele sa obtina rapid rezultatele dorite si sa le mentina cat mai mult timp, cat mai usor.<br><br> Pentru aceasta am oferit intotdeauna o diversitate mare a tipurilor de ore de si a instructorilor, astfel incat clientele noastre sa beneficieze de avantajele tuturor tipurilor de antrenament. Am reusit sa raspundem unor nevoi diverse, de la probleme de sanatate a spatelui si probleme de postura, pana la programe anti-obezitate si recuperare postnatala.

exercitii Pilates

08:00 - 20:00

full / luna- 80 euro<br>12 sedinte - 55 euro<br>8 sedinte - 45 euro<br> 4 sedinte - 35 euro<br> 1 sedinta - 12 euro<br>abonamentele sunt valabile o luna calendaristica

vestiar supradimensionat, dusuri, toaleta, zona de relaxare, oferim gratis produse cosmetice intime, placa de par, foehn professional, prosop, umbrela, elastice de par, locuri de parcare chiar in fata salii

aerobic<br> taebo<br> step aerobic<br>dansuri exclusiv pentru femei<br>consiliere in nutritie<br>antrenament<br> slabire si remodelare corporala

Opinii utilizatori

Contact Getfitgym

Adresa

Baratiei, 35 , Bucuresti, Sectorul 3

Reper Langa magazinul Cocor
Telefon 021.3111.095/ 0726.438.348
Site www.getfitgym.ro
Email corigramescu@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.