• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; gimnastica acvatica; masaj; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; primul ajutor

Duo Centru Medical Profesional

Duo Centru Medical Profesional dispune de un spatiu dedicat consultatiilor medicale, o sala de fizioterapie dotata cu aparate performante, o sala de gimnastica medicala pentru adulti si o sala moderna de gimnastica pentru bebelusi si copii. In cadrul centrului exista un program special prenatal si postnatal. Execitiile fizice isi gasesc...

Duo Centru Medical Profesional dispune de un spatiu dedicat consultatiilor medicale, o sala de fizioterapie dotata cu aparate performante, o sala de gimnastica medicala pentru adulti si o sala moderna de gimnastica pentru bebelusi si copii. In cadrul centrului exista un program special prenatal si postnatal. Execitiile fizice isi gasesc aplicabilitatea si in timpul sarcinii. <br>In timpul sarcinii corpul sufera o serie de modificari si anume : - suprasolicitari cardio vasculare - insuficiente respiratorii - dureri lombare - constipatie - depresie<br><br>Exercitiile practicate trebuie sa fie sub supraveghere medicala pentru a nu fi afectati nici fatul nici mama. Exercitiile, daca sunt practicate regulat,au rolul de a tonifia grupele musculare care vor fi solicitate in timpul nasterii: - muschii abdominali - ai spatelui - bazinului - perineali<br><br>Organismul care este antrenat va trece mai usor peste nastere. Centrul Duo Centru Medical Profesional ofera un program mai special si anume masajul si gimnastica bebelusului fiind adresat atat copiilor cu diverse afectiuni cat mai ales bebelusilor sanatosi. Prin gimnastica bebelusul invata sa exploreze lumea din jurul lui, sa se bucure de libertatea mediului in care traieste.Este recomandat inca din primele luni sa se faca gimnastica asociata cu masaj. <br><br>Rolul acestora este de a corecta unele deficiente, de a se dezvolta armonios,relaxeaza musculatura, stimuleaza circulatia periferica si terminatiile nervoase, tonifica inima si plamanii, stimuleaza digestia-inlaturand colicile. Execitiile propuse au ca scop formarea de deprinderi corecte, calirea organismului si mentinerea sau intarirea sanatatii.

gimnastica medicala pentru copii si adolescenti
gimnastica pre si postnatala pentru mamici
gimnastica de intretinere
programe speciale de masaj si gimnastica medicala pentru bebelusi
Aqua Gym

per sedinta sau in regim de abonament

DUO se adreseaza tuturor categoriilor de varsta bebelusi sanatosi sau cu diferite afectiuni, copii si adolescenti, mamici, adulti

Simu Floarea asistent medicina generala
Nicorescu Florentina kinetoterapeut
Miu Andreea kinetoterapeut
Alexandra Lucia asistent kinetoterapie

spatiu dedicat consultatiilor medicale, o sala de fizioterapie dotata cu aparate performante, o sala de gimnastica medicala pentru adulti si o sala moderna de gimnastica pentru bebelusi si copii

corectarea atitudinilor vicioase-cifoza
scolioza, lordoza
recuperare posttraumatica dupa imobilizari in aparate gipsate, dupa interventii chirurgicale ortopedice
program de gimnastica special conceput pentru copii supraponderali
recuperare medicala pentru copii cu handicap motor
terapia durerii-nevralgie
cefalee
mialgie
durere postoperatorie
afectiuni ortopedice - artrite
bursite
tendinite
hematoame
contuzii
intinderi musculare
afectiuni ale coloanei vertebrale- spondiloza
lombalgie
discopatie - stadiul nechirurgical
tratamentul edemelor
celulitei superficiale si profunde
afectiuni ginecologice -dismenoree
afectiuni inflamatorii genitale implicate in sterilitate anexite, metroanexite

Opinii utilizatori

Contact Duo Centru Medical Profesional

Adresa

Pitar Mos, 29, Bucuresti, Sectorul 1

Reper interfon 11C
Site www.medicalduo.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.