• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri:
pentru nastere
; intampinare bebelus; primul ajutor; drepturi gravida

Cursurile First Bebe

First Bebe se adreseaza cuplurilor aflate la primul copil interesate sa obtina informatii practice, furnizate de specialisti, legate de sanatatea in sarcina, pregatirea pentru nastere si ingrijirea nou nascutului. <br><br>Cursurile First Bebe sunt intalniri cu durata de 1 ora intre viitorii parinti si medici ginecologi-obstetricieni,...

First Bebe se adreseaza cuplurilor aflate la primul copil interesate sa obtina informatii practice, furnizate de specialisti, legate de sanatatea in sarcina, pregatirea pentru nastere si ingrijirea nou nascutului. <br><br>Cursurile First Bebe sunt intalniri cu durata de 1 ora intre viitorii parinti si medici ginecologi-obstetricieni, pediatri, neonatologi, psihologi, asistenti medicali si asistenti sociali. <br><br>Cursurile sunt organizate saptamanal si prezentate intr-o maniera dinamica si interactiva, continand simulari si demonstratii practice.

pachetul Standard First Bebe cuprinde <br>Cursul 1 - Evolutia sarcinii si pregatirea pentru nastere<br>Cursul 2 - Nasterea si lauzia imediata<br> Cursul 3 - Ingrijirea nou-nascutului in primele saptamani<br> Cursul 4 - Drepturi si facilitati legale pentru mama si copil

organizarea cursurilor se face pe serii, de luni - vineri orele 17:30

costul unui pachet standard este 250 RON/ cuplu<br> costul unui curs optional este de 100 RON/ cuplu

cuplu sau individual

numarul de locuri la fiecare serie de cursuri este limitat

prin e-mail / telefon / online

cursurile First Bebe sunt sustinute de medici specialisti obstetricieni, neonatologi si pediatri, medici practicieni in diferite maternitati din Bucuresti

spatiul de la mansarda a fost organizat special pentru cursurile First Bebe cu nenumarate accesorii apartinind sarcinii si bebelusilor: patuturi, carucioare, mese de infasat, jucarii, obiecte cosmetice, scutece, pompe de san, biberoane si multe carti despre cresterea si dezvoltare copiilor si despre graviditate

pachetul optional First Bebe cuprinde:<br> Optional 1 - Conduita la nastere<br>Optional 2 - Tehnici Lamaze de reducere a durerii in travaliu<br>Optional 3 - Ingrijirea nou-nascutului si notiuni de prim ajutor<br>Optional 4 - Drepturi si facilitati legale pentru mama si copil<br>Optional 5 - Alaptarea - primul drept al copilului<br>Optional 6 - Diversificarea alimentatiei copilului<br>Optional 7 - Stimularea precoce a nou nascutului si copilului mic pana la 8 luni

Opinii utilizatori

Am intalnit specialisti f buni, in special pe ginecologie
De Babymouse pe 26 Iunie 2009

Aici am cunoscut-o pe dr. Rodica Chirculescu, un profesionist f bun.
Cursurile sunt foarte interesante daca nu ai studiat foarte multe inainte. Inveti ce inseamna o nastere, cum sa schimbi si sa speli copilul, lucruri esentiale in sarcina si intalnesti live gravidute sau cupluri "insarcinate". Este o atmosfera placuta, calda, spatiul este un pic cam mic, dar te obisnuiesti. Te primesc cu mere proaspete si apa din belsug, iar doamna doctor cu bombonele. Gravidele trebuie sa manance din cand in cand si ceva dulce. Dar cu masura. Cursurile sunt foarte bune si le recomand cu caldura. Personalul de acolo este foarte primitor.

Contact Cursurile First Bebe

Adresa

Agricultori, 116A, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Piata Muncii, Calea Calarasi
Telefon 021.323.68.68 / 0731.13.75.20 / 0731.13.75.28
Site www.firstbebe.ro
Email firstbebe@raa.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.