• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri:
gimnastica
; exercitii kegel; pentru nastere; prenatale

Cursuri Metoda Kriston. Exercitii pelvi-perineale

Metoda Kriston, printr-un program zilnic de 8-10 minute, pregateste corpul gravidutei pentru sustinerea greutatilor marite abdominale, pregateste musculatura perineala inainte de nastere si ajuta la reabilitare post-partum.

Programul poate fi invatat intr-un week-end, timp de 10-12 ore, sub forma de grup (aprox. 12 persoane), in urma...

Metoda Kriston, printr-un program zilnic de 8-10 minute, pregateste corpul gravidutei pentru sustinerea greutatilor marite abdominale, pregateste musculatura perineala inainte de nastere si ajuta la reabilitare post-partum.

Programul poate fi invatat intr-un week-end, timp de 10-12 ore, sub forma de grup (aprox. 12 persoane), in urma caruia, fiecare femeie primeste programul ei personalizat.

Cursuri pot fi sustinute in orice oras, in urma cererilor dvs.

Metoda, printre altele, ajuta in rezolvarea:
- infectiilor urinare si vaginale repetate;
- pierderilor involuntare de urina;
- constipatiei, balonarii, disconfortului abdominal;
- hemoroizi si varicozitati in zona intima.

Metoda Kriston este o metoda complexa cu ajutorul careia femeile isi pot proteja sanatatea organelor abdomino-pelvine si isi pot imbunatati functionarea aparatului digestiv, aparatului uro-genital (ovare, uter, vagin, uretra, vezica urinara) si viata de cuplu.

Metoda Kriston presupune un cumul de exercitii ale muschilor pelvieni si perineali. Provine din Ungaria, este recomandata de medici, terapeuti si moase!

cursuri dupa metoda Kriston

18 - 19 decembrie 2010
orele 12.00 - 20.00 (inclusiv pauze)

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0745.158.526 sau la urmatoarea adresa de emese.magdas@gmail.com

300 RON / persoana
pret promotional pentru gravidute: 200 RON

numai femei, la orice varsta sau ipostaza hormonala

ideal 12 persoane

rezervarile de locuri se fac in ordinea inscrierilor prin plata unui avans;

Emese Magdas specialist in educatia adultilor, trainer Metoda Kriston, instructor Tai Chi

Opinii utilizatori

Contact Cursuri Metoda Kriston. Exercitii pelvi-perineale

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0745.158.526
Site www.gimnasticaintima.ro
Email emese.magdas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.