• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri:
masaj
; exercitii kegel; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; drepturi gravida; prenatale

Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala

Cuibul Berzelor este locul in care mamicile (si taticii) se intalnesc cu educatorii prenatali si invata sa traiasca la maxim experientele de care au parte, in probabil cel mai important moment al vietii lor: nasterea bebelusului.

Cursul pentru gravide cuprinde urmatoarele subiecte, dar si multe altele:

- informatii despre...

Cuibul Berzelor este locul in care mamicile (si taticii) se intalnesc cu educatorii prenatali si invata sa traiasca la maxim experientele de care au parte, in probabil cel mai important moment al vietii lor: nasterea bebelusului.

Cursul pentru gravide cuprinde urmatoarele subiecte, dar si multe altele:

- informatii despre procesul travaliului si al nasterii, in ce constau procedurile si interventiile medicale, tehnici eficiente de relaxare;
- pozitii eficiente pentru nastere si posibilitatea de a le exersa,
metode pentru diminuarea durerii;
- cele mai eficiente tehnici de masaj si de respiratie;
- indicatii necesare pentru o alaptare corecta si eficienta;
- cum sa aveti grija de bebelusul vostru in primele sale saptamani de viata.

In cadrul cursului vei afla raspunsul la intrebarile care te macina si vei exersa scenarii care sa te pregateasca pentru situatiile ce pot aparea in timpul travaliului si al nasterii.

Fii mamica inainte sa nasti!

cursuri de educatie prenatala pentru gravide;
curs de masaj al bebelusilor

luni - vineri dupa ora 17:00
in weekend - cu programare

la numarul de telefon: 0742.030.465

informatii despre tarife gasiti pe site-ul www.cuibulberzelor.ro sau la telefon 0742.030.465

viitoare mamici si tatici, parinti si bebelusi

maxim 4 cupluri, respectiv 8 persoane pe grupa

la adresa de mail nora@cuibulberzelor.ro sau la telefon
0742.030.465

educator prenatal;
specialist in alaptare;
psiholog;
kinetoterapeut.

sala de curs dotata corespunzator (proiector, laptop flipchart, planse);
spatiu pentru realizarea diferitelor tehnici si exercitii specifice perioadei prenatale

consiliere in alaptare;
masajul gravidei si masajul postnatal;
consiliere psihologica pre si postnatala.

Opinii utilizatori

Cea mai frumoasa experienta la nastere!
De Mirela Cusmir pe 15 Iulie 2011

Tocmai ce am descoperit ca Nora si al sau Cuibul Berzelor sunt prezente aici pe copilul.ro si nu m-am putut abtine sa nu impartasesc putin din experienta mea. Am participat la cursurile lamaze organizate de Cuibul Berzelor si sustinute de Nora si in 6 saptamani am reusit sa-mi elimin stresul cu privire la nastere si la cum ma voi descurca! A fost un curs excelent, relaxant, interactiv si extrem de bogat in informatii, dar si exercitii practice. Am si avut noroc la o grupa foarte amuzanta si ne-am imprietenit usor unii cu altii. Insa ce vreau sa spun in plus fata de ceea ce au zis celelalte mamici aici despre experienta lor la Cuibul Berzelor, este ca am fost cea mai norocoasa femeie din lume, deoarece am avut sansa sa o am alaturi de mine pe Nora si la nastere. Prezenta ei calma, calda, incurajatoare, mi-a dat increderea de care am avut nevoie pentru a trece usor si frumos prin nastere!

Mana ei ferma, puternica atunci cand mi-a masat spatele sau compresa cu apa rece pe care mi-a aplicat-o pe frunte inainte de a-mi da chiar eu seama ca m-ar ajuta asa ceva sunt doar cateva dintre "minunile" de care am avut parte la nastere prin prezenta Norei! Recomand cursurile sale tuturor viitoarelor mamici si de asemenea, le doresc sa aiba sansa de a o avea pe Nora alaturi de ele si la nastere! Cu siguranta vor castiga nu doar experienta si informatii, ci si o prietena!

Jos palaria!
De Mara Gherman pe 10 Noiembrie 2010

Acest curs a fost peste asteptari! Multumim Norei pentru rabdarea, incurajarea si increderea pe care ne-a insuflat-o tuturor burticilor de la curs! Sper din tot sufletul sa o avem cu toate alaturi la nastere!

Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala
De Andra Androde pe 14 Iunie 2010

Buna ziua, am beneficiat si eu de acest curs la Cuibul Berzelor si am ramas placut surprinsa de tot ce s-a intamplat acolo. Pe langa faptul ca serviciile sunt de cea mai buna calitate, cursurile se tin cu maxim 4 cupluri, astfel incat m-am simtit foarte bine, am putut intreba orice nu-mi era clar si am avut parte de toata atentia educatorului prenatal. Multumim Nora!

Cel mai bun raport pret calitate
De Bianca Baisan pe 10 Iunie 2010

Aici am gasit cea mai buna oferta din perspectiva calitate-pret. Totul a fost profesionist. De la site, la desfasurarea cursului. Bravo!

Seriozitate maxima
De Larisa Jitariu pe 10 Iunie 2010

Buna ziua, am sunat la Cuibul Berzelor cand aveam abia 12 saptamani de sarcina. Mi s-au oferit informatiile necesare, printre care si momentul optim de incepere a acestui curs de educatie prenatala. Am avut placuta surpriza ca atunci cand m-am apropiat de cele 28 de saptamani de sarcina, sa ma contacteze ei pentru a ma anunta cand pot sa incep cursul si cu ce grupa. Prin treaba asta m-au mai scutit pe mine de o grija in plus.

Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala
De Alina pe 06 Iunie 2010

A fost atat de distractiv! Faptul ca bebelul meu a putut interactiona si cu alti prichindei a fost excelent! Iar pe langa asta, acum stiu ce puncte pot stimula prin masaj pentru a-i ameliora disconfortul produs de colici!

Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala
De Carina Martin pe 03 Iunie 2010

Eu am fost la a doua sarcina cand am decis sa merg la cursurile de educatie prenatala. Deoarece in Cluj n-am mai gasit si alte oferte, sau n-am dat eu de ele, am ajuns la Cuibul Berzelor. Si nu cred c-as fi putut nimeri intr-un loc mai bun! Dupa prima nastere am ramas cu un gust amar cu privire la personalul medical si respectul pe care unii il acorda femeilor in travaliu. Nora m-a ghidat in comunicarea cu medicul meu de acum si m-a invatat cum sa abordez si restul personalului medical, astfel incat a doua nastere sa fie o experienta implinitoare si dominata de o stare de sprijin, incurajare si incredere. Si asta face mai mult decat 1000 de teorii.

Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala
De Oana Pascu pe 02 Iunie 2010

Cursul de pregatire pentru nastere de la Cuibul Berzelor a fost salvator pentru mine! Stiu ca par cuvinte mari, insa fiind de felul meu mai panicata si aflandu-ma si la prima sarcina, imi era foarte frica de ce ma asteapta. Nora a avut rabdare cu noi toti, ne-a raspuns la toate intrebarile si cel mai important, ne-a insuflat incredere in noi si in capacitatea noastra de a trece prin aceasta experienta de viata cu bine. Acum am o fetita fericita pe care o alaptez fara probleme, tot datorita la ceea ce am invatat aici. Multumesc, Nora! Nota 10!

Contact Cuibul Berzelor Centru de educatie prenatala

Adresa

Baritiu, 16, Cluj, Cluj Napoca

Reper Langa sediul BCR
Site www.cuibulberzelor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.