• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
1 opinie
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri:
aerobic
; masaj; lamaze; pentru nastere; primul ajutor

Clinica Intro Med

Clinica Intro Med ofera posibilitatea de a urma cursurile Lamaze, cursuri care sunt adresate femeilor insarcinate, avand ca scop informarea despre cea mai frumoasa perioada din viata lor.<br><br> Educatia prenatala Lamaze este structurata in 6 cursuri de cate 2 ore care cuprinde urmatoarele informatii: informarea gravidei asupra...

Clinica Intro Med ofera posibilitatea de a urma cursurile Lamaze, cursuri care sunt adresate femeilor insarcinate, avand ca scop informarea despre cea mai frumoasa perioada din viata lor.<br><br> Educatia prenatala Lamaze este structurata in 6 cursuri de cate 2 ore care cuprinde urmatoarele informatii: informarea gravidei asupra sarcinii si a nasterii, modificarile fiziologice pe care le suporta in timpul sarcinii, adoptarea unui stil de viata sanatos, care sunt semnele travaliului prematur, travaliul si durerea din travaliu, care sunt miscarile si pozitiile care sporesc confortul in travaliu, care sunt tehnicile de respiratie in travaliu, informatii despre operatia cezariana si anestezia peridurala. Informatii pentru mamici alaptarea, baita nou nascutului, masajul bebelusului.

cursurile Lamaze

programul se poate modifica

programarea se poate face telefonic, pe internet ori la receptia clinicii

telefonic, online sau la receptia clinicii

medicina interna, cardiologie, pediatrie, endocrinologie, dermatologie, obstetrica ginecologie, fizioterapie, medicina de familie, ortopedie traumatologie, stomatologie

Opinii utilizatori

Clinica Intro Med
De Adriana pe 06 Septembrie 2009

Ma simt ca in rai dupa ce ies de acolo, simt ca am o noua viata.

Contact Clinica Intro Med

Adresa

Ferdinand I, 31, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Foisorul de Foc
Telefon 021.2525.558 / 031.8056.295
Site www.intromed.ro
Email office@intromed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.