• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
4 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri:
gimnastica
; aerobic; fitness; masaj; exercitii kegel; lamaze; pentru nastere; prenatale

Centrul Medical Recumed

Centrul medical Recumed ofera cursuri Lamaze si gimnastica prenatala. Cursurile de educatie prenatala Lamaze sunt create astfel incat sa ofere cunostinte si suportul necesar femeilor pentru a naste cu incredere si a evita interventiile inutile.

Gimnastica Prenatala are o importanta extraordinara deoarece pregateste viitoarea mamica din...

Centrul medical Recumed ofera cursuri Lamaze si gimnastica prenatala. Cursurile de educatie prenatala Lamaze sunt create astfel incat sa ofere cunostinte si suportul necesar femeilor pentru a naste cu incredere si a evita interventiile inutile.

Gimnastica Prenatala are o importanta extraordinara deoarece pregateste viitoarea mamica din punct de vedere al conditiei fizice necesare pentru travaliu si pentru o refacere rapida in perioada de lehuzie.

Gimnastica prenatala este recomandata tuturor femeilor insarcinate cu o stare de sanatate favorabila si care au acordul pozitiv al medicului obstetrician pentru miscare.

cursuri de educatie prenatala Lamaze;
gimnastica prenatala;

Lamaze: luni - miercuri - vineri intre orele 18:00 - 20:00;
gimnastica prenatala: luni - miercuri - vineri intre orele 17:00 - 18:00

la e-mail info@recumed.ro sau la telefon: 021.319.34.30 / 021.319.32.34 / 0742.354.442

femei gravide (maxim saptamana 31 sau 32 de sarcina) impreuna / fara insotitor pentru Lamaze

3 - 5 perechi Lamaze

la: e-mail info@recumed.ro sau la telefon: 021.319.34.30 / 021.319.32.34 / 0742.354.442

Miu Andrea - instructor atestat Lamaze, Master in Kinetoterapie

consultatii recuperare medicala si ortopedie;
programe de recuperare;
programe pentru intretinere;
programe pentru durerea de spate;

Opinii utilizatori

Centrul Medical Recumed
De Mihaela pe 22 Septembrie 2010

Aici se simte ce inseamna customer care!

Centrul Medical Recumed
De Maria pe 31 August 2010

Foarte bun.

Centrul Medical Recumed
De Cristina pe 15 Iulie 2010

Ma bucura faptul ca in aceasta clinica au aparut si servicii si cursuri pentru gravide.

Centrul Medical Recumed
De Ioana pe 15 Iulie 2010

Imi place foarte tare atitudinea terapeutilor in general din clinica Recumed. Intr-adevar pot spune ca am investit in sanatatea si educatia mea. Tineti-o tot asa.

Contact Centrul Medical Recumed

Adresa

Grigore Alexandrescu, 33, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Spitalul Grigore Alexandrescu
Site www.recumed.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.