• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri:
gimnastica
; masaj; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor; drepturi gravida; prenatale

Centrul Lucky Bebe

Centrul Lucky Bebe, va sta la dispozitie cu informatii utile prin cursurile organizate de colectivul de specialisti din care fac parte persoane care au trait emotiile acestei frumoase si tumultuoase perioade din viata unei femei si care abia asteapta sa va impartaseasca din experienta lor!

Centrul Lucky Bebe, va sta la dispozitie cu informatii utile prin cursurile organizate de colectivul de specialisti din care fac parte persoane care au trait emotiile acestei frumoase si tumultuoase perioade din viata unei femei si care abia asteapta sa va impartaseasca din experienta lor!

gimnastica prenatala;
gimnastica postnatala;
masaj gravide / bebe;
curs de puericultura;
curs de ingrijire bebe;
curs de prim ajutor;
curs prenatal lamaze;
curs de alaptare;
sedinte foto gravide;
comercializare produse:
cantar electronic;
sistem de supraveghere bebelusi;
termometre (ureche, suzeta, digital);
nebulizator cu ultrasunete;
umidificator aer ultrasunete;
sterilizatorzator biberoane / suzete;
incalzitor biberon;
aparat hidromasaj picioare;
aparat masaj;
curs de prim ajutor pentru bone / educatoare;

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0374.041.514 / 0742.044.170 / 0742.099.360 / 0749.100.974

pentru detalii privind inscrierea puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0374.041.514 / 0742.044.170 / 0742.099.360 / 0749.100.974

Ildiko Opris Psiholog clinician, trainer, coordonator centru;
Drd. Celestina Boldi Lector universitar drd. Facultatea de psihologie, psiholog psihoterapeut;
Dr. Liliana Cinaru Medic specialist medicina de familie, competenta in homeopatie;
Dona Sanduleanu Psiholog, trainer;
Stema Pluti Psiholog clinician, trainer;
Simona Stoica Kinetoterapeut, psiholog psihoterapeut;
Liliana Butnaru Asistenta principala neonatalogie, trainer;
Lidia Todiras Educator prenatal cu certificat international Lamaze;
Gabriela Geambulat Psihopedagog, psiholog psihoterapeut;
Vistiana Long Trainer, psiholog psihoterapeut;

Opinii utilizatori

Centrul Lucky Bebe
De Andreea pe 09 Mai 2011

Am participat si eu la cursurile de Lamaze si puericultura. Este o atmosfera calda si am plecat cu foarte multe lucruri lamurite si mult mai linistita. Apelati cu incredere la ei. Bafta.

Centrul Lucky Bebe
De Adelina Stan pe 05 Mai 2011

Am participat la cursurile organizate de acest Centru unde am fost primita cu multa caldura si intelegere, am socializat cu mai multe viitoare mamici am impartasit experiente comune, a fost foarte relaxant. Sunt foarte incantata intru-cat cursurile sunt practice si foarte utile. Am reusit sa imi inving teama de nastere si acum astept bebelusul meu (sunt in 36 saptamani) cu mult mai multa incredere. Conteaza si gimnastica si masajul, m-au ajutata sa ma mentin sanatoasa si cu doar 14 kg in plus! Preturile sunt acceptabilei si echipa de specialisti foarte buni! Alege si tu sa nasti informat! Conteaza. Succes in continuare Centrul Lucky Bebe!

Centrul Lucky Bebe
De Delia pe 29 Martie 2011

Va solicitam cursuri pt. parinti.

Contact Centrul Lucky Bebe

Adresa

Cavafii Vechi, 5, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 0374.041.514 / 0742.044.170 / 0742.099.360 / 0749.100.974
Site www.lucky-bebe.ro
Email office@lucky-bebe.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.