• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Sectorul 5
Cursuri:
gimnastica
; gimnastica acvatica; masaj; exercitii pilates; pentru nastere; primul ajutor; drepturi gravida

Cabinet medical Kinetomedica

In cadrul cabinetelor Kinetomedica sedintele de gimastica pentru gravide se desfasoara sub supravegherea medicala a unui kinetoterapeut, se lucreaza cu maxim 2 persoane in sala si se asociaza de obicei cu masajul gravidei care are un rol extrem de important in pregatirea psiho-somatica a gravidei. In cadrul centrului exista un program pentru...

In cadrul cabinetelor Kinetomedica sedintele de gimastica pentru gravide se desfasoara sub supravegherea medicala a unui kinetoterapeut, se lucreaza cu maxim 2 persoane in sala si se asociaza de obicei cu masajul gravidei care are un rol extrem de important in pregatirea psiho-somatica a gravidei. In cadrul centrului exista un program pentru gimnastica prenatala si gimnastica postnatala pentru gravide care cuprinde: - pregatirea psihosomatica a gravidei - programul Pilates - educatie respiratorie prin diferentierea respiratiei abdominale de cea toracala - tonifierea musculaturii planseului pelvin care sustine fatul si care este important in momentul expulziei fetale - tonifierea musculaturii abdominale - delordozarea zonei lombare pentru a preveni durerile lombare ce insotesc sarcina - stimularea circulatiei venoase de intoarcere si a limfei.

kinetoterapie, fizioterapie, reflexoterapie, masaj terapeutic si de relaxare, programe speciale gravide, programe individuale de recuperare si slabire

luni- vineri 07:30- 21:30
sambata: 08:00- 16:00

se pot face programari la nr de telefon 0722.522.112 / 0766.735.404

pretul se stabileste in functie de afectiunea tratata si de tipul de abonament indicat pacientului

cursurile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, incepand cu bebelusii sanatosi masajul sugarului, masaj pentru bebelusi sau cu diferite afectiuni, copiii si adolescentii gimnastica medicala de recuperare pentru corectarea deficientelor de coloana, viitoarele mamici si continuand cu adultii sanatosi care vor sa evite sedentarismul sau bolnavi care necesita tratament

maxim 2 persoane in cadrul sedintelor de gimastica pentru gravide

dr Masoku M.Mario kinetoterapeut, Nasoku Simona Kinetoterapeut

servicii de kinetoterapie
gimnastica medicala si recuperare pentru copii si adulti indiferent de afectiune
deficiente ale coloanei vertebrale, hernie de disc, spondiloza, coxartroza, discopatie, retard motor, sdr. down
fizioterapie cu aparatura de ultima generatie din gama BTL
masaj de relaxare si anticelulitic, terapeutic, reflexoterapie, programe pentru supraponderali

Opinii utilizatori

O recomand pe Andreea din salonul din zona Victoriei
De Valeria pe 21 August 2013

O recomand pe Andreea din salonul din zona Victoriei. Face masaj extraordinar pentru gravide.

Salon Kinetomedica
De Delia pe 29 Decembrie 2010

Este ok masajul

Cabinet medical Kinetomedica
De Ioana Matache pe 26 Septembrie 2010

Am facut un abonament pentru masaj anticelulitic si am constatat ca in acest centru se face masaj fara vanatai. Am facut la multe locuri masaj anticelulitic si ba apareau vanatai, ba se rupeau capilare si aratam foarte urat. Nu ma suportam si am renuntat sa fac masaj o perioada de timp. Aici fac un masaj aticelulitic combinat cu drenaj limfatic (asa mi-a recomandat o cunostinta care este medic reumatolog). Pretul masajului este acceptabil. Va recomand sa incercati si voi.

Cabinet medical Kinetomedica
De Eliza pe 09 Septembrie 2010

Am facut si eu un abonament de masaj anticelulitic si unul de electrostimulare si sunt multumita. Am fost la centru lor din Dristor si chiar nu mi-au iesit vanatai pe picioare. Pentru celelalte centre nu pot sa spun nimic ca nu am fost niciodata sa vad cum se lucreaza acolo. Pupici!

Cabinet medical Kinetomedica
De Dumitru Angela pe 26 August 2010

Am o fetita care sufera de Sindromul Down (mozaicism) si vreau sa va spun ca pana la 1 an si 9 luni nu a mers deloc. Noi nu suntem din Bucuresti (suntem din judetul Prahova). Am facut un efort mare si mergeam de 3 zile pe saptamana la recuperare in acest centru. As vrea sa multumesc unor oameni minunati care ne-au ajutat foarte mult. Fetita acum are 2 ani si jumatate si acum facem exercitii mai complexe. Imi pare rau ca nu putem sa mergem de 3 ori pe saptamana ca nu avem timp dar si bani (transport, abonamente si alte cheltuieli) si mergem o data pe saptamana. Eu acasa lucrez cu ea cand am timp. Cu draga inima pot sa recomand acest centru. Multumesc fetelor.

Cabinet medical Kinetomedica
De Maria pe 15 Iulie 2010

Slab.

Doresc informatii
De Micaela pe 23 Noiembrie 2009

Cum este la acest salon masajul anticelulitic?
Astept raspuns.

Cabinet medical Kinetomedica
De Gima loredana pe 07 August 2009

Ma numesc Loredana Gima si am facut 4 abonamente de gimnastica prenatala in cabinetul Kinetomedica. Fetele sunt super dragute. Fara probleme puteti sa mergeti acolo. Eu nu mai merg ca astept un bebe. Mult succes.

Contact Cabinet medical Kinetomedica

Adresa

13 Septembrie, 128 , Bucuresti, Sectorul 5

Reper Bl. P35, Sc. A, Parter , Ap. 3, Interfon 03,langa Monitorul Oficial
Site www.kinetomedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.