• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
3 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Cursuri:
gimnastica
; gimnastica acvatica; masaj; pentru nastere; primul ajutor; prenatale

Active Center

Centrul Moasei Vania a fost infiintat pentru a oferi o varietate de servicii care sa vina in intampinarea mamelor care urmeaza sa nasca si familiilor cu bebelusi sau copii mici. Centrul Moasei Vania a fost creat sa ofere suport informational gravidelor, cuplurilor si familiilor acestora. Gratie experientei, echipa centrului ofera suport tuturor...

Centrul Moasei Vania a fost infiintat pentru a oferi o varietate de servicii care sa vina in intampinarea mamelor care urmeaza sa nasca si familiilor cu bebelusi sau copii mici. Centrul Moasei Vania a fost creat sa ofere suport informational gravidelor, cuplurilor si familiilor acestora. Gratie experientei, echipa centrului ofera suport tuturor acestora in timpul perioadei prenatale / postnatale / de tranzitie catre statutul de parinti, pe masura ce familia se modifica.

Centrul Moasei Vania pune accentul intr-o maniera completa asupra grijii in aria careia cei mentionati mai sus se pot bucura de concept si de ce inseamna el in viata de zi cu zi. Ajutorul nostru iti este oferit oricand ai nevoie la centrul nostru sau on call (0722.288.856). Grija noastra pentru tine si familia ta este un job foarte important si cere pricepere, cunostinte si abilitatea de a sustine acest proces pana la capat.

Centrul Moasei Vania ofera prin programul Scoala Bebelusilor Activi sedinte de evaluare a dezvoltarii motorii a bebelusului, cursuri de dezvoltare a bebelusul prin joaca, masaj, gimnastica.

<a class="nav"href="http://www.magazinulmoaseivania.ro" target="_blank">www.magazinulmoaseivania.ro</a>
<a class="nav"href="http://www.epi-no.ro" target="_blank">www.epi-no.ro</a>

Modul Pregatire pentru Nastere ( Durerea, Respiratia, Pozitii, Masaj, Relaxare, Semne care anunta nasterea);
Modul Ingrijire Bebelus (Alaptarea, Baia & gimnastica & masajul bebelusului, Baby Sensis, Bebe Kinetic, Prim-ajutor, Early Parenting);
Gimnastica / Aqua gim / Masaj gravide, mamici, bebelusi;
Modul Nutritie gravida / bebelus;
Parenting;

luni - vineri, intre orele 09:00 - 21:00
sambata: 09:00 - 13:00

telefonic: 021.310.7690 / 0753.072.902
on-line (www.activecenter.ro)

moasa (Vania Limban);
kintoterapeuti;
profesori inot;
medic pediatru;
nutritionist;
psiholog;
vorbitori motivationali;

piscina, sali in care se tin cursurile

Showroom and Magazin on-line (www.magazinulmoaseivania.ro)
Clubul Moasei Vania (vezi facebook)
Consultanta moasa
Sedinte Info Q&A Planul de nastere / Info Q&A Perineu

Opinii utilizatori

Active Center
De Newmami pe 05 Octombrie 2009

Eu merg acum la gimnastica la Active Center si este foarte frumos pentru ca ma intalnesc cu mai multe mamici gravidute ca si mine si putem sa mai vorbim si sa schimbam impresii, in plus fetele de la receptie sunt foarte dragute si serviabile.

Active Center
De Siminuc2008 pe 28 August 2009

Eu am participat la cursurile de pregatire si sunt foarte multumita. In perioada sarcinii am facut gimnastica si masaj (la Active Center) ceea ce m-a ajutat sa nasc foarte usor.
Iar cu bebe merg la piscina.

Active Center
De Monica marin pe 12 August 2009

M-am simtit minunat aici si am invatat multe, recomand cu drag Active Center. Doamna Vania este o persoana de nota 10.

Contact Active Center

Adresa

Ion Brezoianu, 44, Bucuresti, Sectorul 1

Reper etaj 1, ap. 7, interfon 07
Telefon 021.310.76.90 / 0722.288.856 / 021.310.76.90
Site www.activecenter.ro
Email office@activecenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.