• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
12 opinii
Localitate:
Pitesti
Tip:
Particulara
Tarife:
< 500 ron

Kinder World

Suntem Kinder World si am creat pentru copiii dumneavoastra intr-un cadru deosebit un spatiu al copilariei in care micutii sa se joace si prin joc sa dobandeasca cunostinte necesare evolutiei lor permanente.

Kinder World ofera un program special conceput pentru copiii dumneavoastra, care sa-i ajute sa-si exerseze si sa-si dezvolte...

Suntem Kinder World si am creat pentru copiii dumneavoastra intr-un cadru deosebit un spatiu al copilariei in care micutii sa se joace si prin joc sa dobandeasca cunostinte necesare evolutiei lor permanente.

Kinder World ofera un program special conceput pentru copiii dumneavoastra, care sa-i ajute sa-si exerseze si sa-si dezvolte inteligenta emotionala si abilitatile de comunicare.

1 - 5 ani

program normal 08:00 - 12:30;
program mediu 08:00 - 17:00;
program prelungit 08:00 - 19:00

program normal 250 RON;
program mediu 550 RON;
program prelungit 700 RON;

oferim posibilitatea sa va stabiliti chiar dumneavoastra programul;
tarif ora 5 RON;
tarif zi 25 RON;
tarif noapte 35 RON

bucatarie proprie

in intervalul orar 13:30 - 16:00

2 sali de joaca

camere de supraveghere on-line

cabinet medical permanent dotat corespunzator

sala de joaca;
sala de activitati;
fiecara sala este amenajata in functie de grupa de varsta, de tipul de activitati si de programul copiilor;
dormitoare

Opinii utilizatori

Kinder World
De Valentina pe 19 August 2010

As vrea sa stiu si eu de la varsta se primesc copii. Bebe al meu are 9 luni. Se poate face inscrierea?

Kinder World
De Paduraru ionela pe 01 Mai 2010

Perfect pentru pitici.

Contact Kinder World

Adresa

Zorilor, 8A, Arges, Pitesti

Reper Langa sediu OPC
Telefon 0248.212.732
Site www.kinderworld.ro
Email world.kinder@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.