• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
0 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Happy Place

Cresa de copii Happy Place ofera un spatiu special amenajat pentru cei mici. Cu o experienta de 5 ani, cresa Happy Place asigura un personal foarte atent, calm si prietenos.

Copilul tau are posibilitatea sa isi desfasoara activitatea in conditiile alese de tine. Micutii pot face activitati de dezvoltarea comunicarii, a deprinderilor...

Cresa de copii Happy Place ofera un spatiu special amenajat pentru cei mici. Cu o experienta de 5 ani, cresa Happy Place asigura un personal foarte atent, calm si prietenos. Copilul tau are posibilitatea sa isi desfasoara activitatea in conditiile alese de tine. Micutii pot face activitati de dezvoltarea comunicarii, a deprinderilor psiho-motorii si activitati recreative muzica, dans, jocuri.

incepand cu varsta de 1 an si 5 luni pana la varsta de 3 ani

program scurt 07:30 - 13:00
program lung 07:30 - 19:00

actele necesare pentru inscriere sunt: formularul de inscriere, buletin parinti, certificatul de nastere

program scurt 950 RON
program lung 1200 RON

in sistem catering, 3 mese pe zi la program lung

in intervalul orar 13:30 - 16:30

2 camere in interior special amenajate, o terasa 40 mp, curte spatioasa

supraveghere si control permanent

asistent medical 3 zile / saptamana

jocurii si jucarii, aparatura audio - video

Opinii utilizatori

Contact Happy Place

Adresa

Victor Manu, 9, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Zona Vatra Luminoasa - Iancului
Mijloace de transport acces Vatra Luminoasa
autobuze: 104 Statia Lt. Victor Manu
troleibuze: 86, 90 Statia Lt. Victor Manu
Site www.happyplace.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.