• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Tip:
Particulara
Tarife:
< 500 ron
; 500 - 1.000 ron

Cresa pentru copii YUPY

YUPY este locul unde copilul tau este primit cu caldura, atent ingrijit si in siguranta. Impreuna cu specialisti in dezvoltarea si educarea copilului am creat un regim de viata sanatos, unde copilul descopera si creeaza.

Cuvantul educatie poate suna cam pretentios cand vorbim de cresa, dar aceasta se realizeaza de la varste fragede prin...

YUPY este locul unde copilul tau este primit cu caldura, atent ingrijit si in siguranta. Impreuna cu specialisti in dezvoltarea si educarea copilului am creat un regim de viata sanatos, unde copilul descopera si creeaza.

Cuvantul educatie poate suna cam pretentios cand vorbim de cresa, dar aceasta se realizeaza de la varste fragede prin joc si prin activitati in care copilul este in centrul atentiei.

Am creat prin mobilier, jucarii, carti si jocuri un mediu atragator si adecvat unor bebelusi care sa se dezvolte liber, sa zambeasca, sa aiba incredere in fortele proprii si sa isi contureze personalitatea.

Varsta minina acceptata este de 10 luni.

6 luni - 12 ani;

program scurt: 07:30 - 12:00;
program mediu: 07:30 - 17:00
program lung: 07:30 - 18:30

pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon 0735.360.375;
pe site www.be-yupy.ro
pe email office@be-yupy.ro;

copie dupa certificatul de nastere al copilului;
copii dupa buletinele sau cartile de identitate ale parintilor;
adeverinta medicala a copilului;

tarife promotionale pentru luna ianuarie:
200 RON Reducere;

bucatarie proprie;

recomandam 2 perioade somn, dar ne adaptam in functie de necesitatile micutilor;

suprafata de 500 mp2 cu gradina exterioara;

siguranta deosebita (sistem video de supraveghere care functioneaza permanent si care te ajuta sa vezi ce face micutul tau in orice moment al zilei);

asistenta medicala;
medic pediatru;

YUPY este dotata cu toate materialele didactice necesare procesului educativ, mobilier si jucarii noi si de calitate in conformitate cu standardele de siguranta ale Uniunii Europene;

spatiul are o suprafata de 500 mp2, inclusiv gradina exterioara;

vizitati galerie foto

Opinii utilizatori

Aproape de casa
De Marius si Ana pe 14 Ianuarie 2013

Ce imi place mie este faptul ca e foarte aproape de casa, uneori mai intarziem de la serviciu si departarea ar fi un minus, in plus, sotia mea este foarte pretentioasa cu mancarea si aici nu a gasit niciun "cusur", in rest, deocamdata ne place, Alex se simte ca intr-o familie si asta e bine.

Ne place
De Andreea pe 14 Ianuarie 2013

E un loc foarte dragut, e aproape de 2 statii de metrou si se afla pe linia autobuzului 311, pe noi ne avantajeaza acest lucru deoarece ne deplasam cu mijloacele de transport in comun. Altfel, nu ne plangem de nimic, mancare buna, personal prietenos si flexibil, colegi simpatici:)

Activitati multiple
De Tatiana pe 14 Ianuarie 2013

Noi ne-am bucurat de faptul ca exista si ateliere in timpul week-end-ului si o mai putem lasa pe fetita noastra cateva ore sa se relaxeze, mai ales pe perioada iernii cand e complicat. Fiind langa supermarket ne putem face cumparaturile si venim sa o luam dupa. Tariful nu e mare si pare sa se distreze.

Preturi mici
De Dana pe 14 Ianuarie 2013

Preturile sunt foarte mici pentru o gradinita / cresa particulara, initial noi am avut baiatul la o gradinita de stat din aceste considerente, dar pentru ca se imbolnavea des ne-am gandit sa il mutam. Deocamdata suntem multumiti de alegere, stam la dispozitia altor parinti daca e nevoie de feedback mai amanuntit. Personalul este flexibil, putem lasa copilul si mai tarziu daca intarziem la serviciu, nu ni se cer bani in plus.

Despre cresa
De Mihai pe 14 Ianuarie 2013

Avantajul este ca se primesc si copii foarte mici, personalul este dedicat si se ocupa foarte bine de fiecare in parte. Apreciem acest lucru, deoarece fetita noastra e foarte mica si eram ingrijorati la inceput.

Contact Cresa pentru copii YUPY

Adresa

Aleea Cindrel, 31, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Clubul pentru copii YUPY se afla in Bucuresti, sectorul 3, in apropiere de statiile de metrou Nicolae Grigorescu si 1 Decembrie 1918, magazinul Billa – Salajan.
Telefon 0735.360.375
Site www.be-yupy.ro
Email office@be-yupy.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.