• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Cresa nr. 9
5 opinii
Localitate:
Pitesti
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 9

Cresa nr. 9 este situata pe Strada Mihai Eminescu, nr 1, din Pitesti.

Cresa nr. 9 este situata pe Strada Mihai Eminescu, nr 1, din Pitesti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa
De Stefania pe 27 Aprilie 2018

Buna ziua!!la dvs este cresa saptamanala?Daca da! Imi puteti spune de la ce vârstă primiti copii?Si care este pretul?va multumesc ! O zi buna

Cresa nr. 9 Pitesti
De CRISTINA pe 28 Septembrie 2012

Este o cresa in general buna. Infirmierele sunt foarte dragute in special doamna Fana de la grupa mijlocie, chiar se ocupa de copii, este o dulceata de femeie. Nu pot sa spun acelasi lucru si de asistenta sefa doamna Liliana care tipa la copii de este auzita din strada, este intodeauna incruntata, ti se face tie ca om mare frica de ea, dar ce sa mai zic de cei mici! Daca incerci sa-i ceri o informatie acestei doamne iti da raspuns in doi peri si nu te lasa deloc sa vorbesti. La o asemenea Institutie ar trebui sa lucreze numai persoare care sunt calme si nu doamne d-astea plictisite.

Cresa nr. 9 Pitesti
De Elena pe 18 Septembrie 2012

Da, e o cresa buna, de stat, preturile sunt acceptabile, accesibile tuturor. Ingrijitoarele sunt dragute, doamna asistenta Liliana este o fire mai rece, dar lucreaza de multi ani, eu am avut copiii acolo si acum au peste 30 de ani. O parere buna in general, dar si parintii si bunicii, trebuie sa fie si ei draguti, normal. Sa ne gandim ca acasa de multe ori e greu cu unul, dar acolo unde sunt mai multi, cu atat mai mult!

O cresa cu traditie in orasul nostru
De ELENA pe 22 Martie 2012

Este o cresa foarte buna, si copiii mei au crescut acolo in urma cu 20 si ceva de ani. Personalul este amabil, au grija de copii o recomand tuturor.

Opinii Cresa nr9 Timisoara
De Pop Petra pe 20 Septembrie 2011

Astazi a fost prima zi ptr noi la Cresa nr 9! O zi cu adevarat grea cand trebuie sa te desparti de puiul tau!Primii pasi au fost cu brio pana cand suna telefonul, asta dupa vreo 3 ore sa mergem sa ne luam copilasul ca plange de lesina! Este tragic sa vezi atatia copii plangand si mai ales al tau! Cel mai trist a fost sa o vad pe asistenta sefa cum sta si nu misca un deget ptr a linistii macar unul din copii!In rest destul de ok avand in vedere ca este cresa de stat dar pana la asistenta sefa, care este destul de acra si nepasatoare!

Contact Cresa nr. 9

Adresa

Mihai Eminescu, 1, Arges, Pitesti

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.