• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 37
5 opinii
Localitate:
Sectorul 5
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 37

Cresa nr. 37 este situata pe Strada Elev Popovici Nicolae, nr 25-25, sector 5, Bucuresti.

Cresa nr. 37 este situata pe Strada Elev Popovici Nicolae, nr 25-25, sector 5, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

tarif cresa nr 37
De Aura pe 23 Martie 2015

buna ziua! stie cineva stie cineva care e tariful pe luna pentru cresa nr 37 si daca mai sunt locuri? dosarele se depun la primaria sector 5?

inscriere de cresa sf andrei - strata elev popovici nicolae nr 20-25
De Delia pe 16 Martie 2015

buna,

si eu vreau sa imi inscriu copilul la aceasta cresa pt ca am auzit numai de bine de ea.
am sunat azi la primaria sectorului 5 si mi-au zis ca am nevoie de urmatoarele documente:

- Copie certificat de nastere copil
- Adeverinta medicala pt copil ca este apt de colectivitate
- Copie certificate de nastere parinti
- Copie ceritficat casatorie
- Copie adeverinta de salariu pt ambii parinti
- Dosar de plastic cu sina

toate acestea se depun la registratura, program L-V: 09-16
termen de solutionare 30 de zile

daca mai aveti si alte informatii (fie ele bune sau rele) despre aceasta cresa va rog sa imi ziceti.

Inscriere cresa
De MIREA GABRIELA pe 14 Noiembrie 2013

Cum procedez sa inscriu si eu baiatul la cresa nr. 37 si cat dureaza. Va rog frumos, cine stie sa raspunda. Multumesc. Si cum este cresa?

Inscrieri la cresa
De Sliliana pe 15 Mai 2013

Cum se procedeaza cu inscrierea la cresa ca pe mine ma trimit la primarie sa fac dosarul.

Cresa nr. 37
De Roxana Anastase pe 08 Septembrie 2010

Dragele mele mamici, l-am avut pe baietelul cel mare la aceasta cresa si am fost foarte incantata. Intr-atat incat l-am in scris si pe cel mic si sper sa fie acceptat. Desi toti cei cunoscuti m-au acuzat ca voi "traumatiza" copilul ca il duc la o cresa de stat, va pot spune ca a ramas din prima zi la program normal (adica a si dormit acolo). Nu a plans niciodata, ba chiar dimpotriva toata perioada cat a fost acolo ma rugam de el cate o jumatate de ora sau chiar mai mult sa plecam acasa, iar in weekend trebuia sa ii explic de ce nu il duc la cresa.
Nu pot spune decat ca a fost mereu schimbat de haine, a invatat poezii, nu l-am gasit niciodata murdar la nas.

Contact Cresa nr. 37

Adresa

Elev Popovici Nicolae, 20-25, Bucuresti, Sectorul 5

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.