• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa nr. 11
3 opinii
Localitate:
Sectorul 5
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa nr. 11

Cresa nr. 11 este situata pe Strada Leresti nr 22, sector 5, Bucuresti.

Cresa nr. 11 este situata pe Strada Leresti nr 22, sector 5, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa de stat, copii bolnavi si batuti, umiliti
De Ana pe 23 Aprilie 2018

Experienta noastra nu a fost prea placuta. Copilul nu mai voia dimineata la ,,doamna,, cu pricina, de fapt nu mai accepta ideea de cresa. Nu ai voie sa spui ceva ,direct sau indirect, ca se sesizeaza si nu te mai baga in seama. Cineva se tot bucura ca noi ne retragem copiii. Posibil sa fie trafic cu locurile, ca peste tot la stat. Acesti oameni nu beneficiaza de medicina muncii, adica sunt lasati sa ne terorizeze copiii???! La grupa sunt chiar si 19 copii.daca se retrage unul, mai inscrie 3. Chiar nu exista reguli? Despre boli, nu mai vorbim.

Informatii suplimentare
De Radu anda pe 19 Februarie 2015

Buna,

Te rog, daca poti sa-mi spui si mie cum ai procedat cu inscrierea copilului si cand ai depus dosarul? Eu trebuie sa ma intorc la lucru pe la sfarsitul anului si ma intereseaza aceasta cresa, ca e aproape. Daca poti sa-mi dai detalii pe anda_radu2002@yahoo.com sau https://www.facebook.com/anda.radu.1.

Multumesc frumos!

o cresa foarte buna
De Matviorel pe 04 Februarie 2015

Hello,
M-am decis sa sparg gheata pentru aceasta cresa si sa ii dau un prim comentariu si rating.

Avem fetita inscrisa la aceasta cresa din octombrie 2013 de la varsta de 1 an si 3 luni. Inscrierea am facut-o prin depunere de dosar la primarie (de unde se face si acceptarea sau refuzul dosarului) si nu am platit nicio spaga (desi solicitari sunt peste locurile existente). Cresa are 7 grupe (daca mai tin bine minte) cu program 7-18 plus 1 grupa saptamanala. Exista asistenta medicala, paza, bucatarie proprie, spalatorie proprie. Pe interior este frumos pictat si curat (bai, salile grupelor, holuri). Fiecare copil are spatiul lui la dulapuri pentru haine, incaltaminte, scutece si altele si patut propriu in sala de dormit. Directoarea este psiholog de meserie (din cate am inteles) si este super-ok.

In grupa nu este permis accesul parintilor (foarte bine pentru mentinerea curateniei), dar din „pragul usii” poti sa vezi lejer sala de activitati/joaca/masa si sala patuturilor. Exista jucarii (parte cumparate de cresa, parte de parinti) si materiale in masura achizitionarii de parinti (creioane colorate, plastilina etc). Pe langa cei 12 RON/zi mai trebuie aduse lunar apa, scutece, servetele umede. Si haine de schimb. In mod special de cand a inceput sa manance singura : )

In ceea ce priveste personalul, ma voi referi strict la doamnele educatoare de la grupa copilului meu: d-nele Camelia, Cornelia si Ioana. Doamnele sunt deosebite, implicate in tot ceea ce fac, foarte bine pregatite si iti povestesc despre copil, ce a mai facut in ziua respectiva si in general, ofera sugestii (fara a ti le impune). Iar cel mai bun semn ca totul este ok este faptul ca dimineata fetița le ia in brate pe educatoare si se grăbește să se joace cu copiii deja veniti. In grupa sunt 12-16 copii si cate doua persoane ii supravegheaza in permanenta.
Fetita este foarte bine ingrijita, mereu o iau curata, schimbata, nu am gasit-o niciodata murdara la nas, a invatat poezii, cantecele, joculete, este foarte sociabila, a invatat multe de cand merge la aceasta cresa, mananca singura, strange jucariile dupa ea (cat de cat) etc

In cazul nostru, integrarea fetitei am facut-o progresiv, lasand-o treptat pana la ora 12 (masa de pranz), 15 (trezirea din somn), si apoi 17. Doamnele educatoare sunt foarte intelegatoare si chiar sustin aceasta acomodare. Totul a mers bine din prima zi atat din cauza primirii placute din partea doamnelor, dar si a atmosterei din sala (pereții pictati, jucarii... )

Mancarea nu am gustat-o niciodata (nu am avut curiozitatea), dar este diversificata, meniul este afisat in fiecare zi la avizier. Cel mai bun reper pentru mâncarea buna este ca îți vezi copilul voios, energic si se dezvolta (nici slab, nici gras)

Se organizeaza ocazional teatru cu cineva din exteriorul cresei, serbare de Craciun iar daca parintele doreste sa aduca tort se poate face o mini-serbare de ziua fiecarui copil (si nu ma refer la 1 iunie : ) ).

Singura parte negativa, dar care va fi intalnita la orice cresa, sunt racelile. Iar asta se va intampla la orice intrare in comunitate, fie ca e cresa, gradinita, scoala... Dar dupa ce copilul isi cladeste imunitatea, este mult mai bine.

Per ansamblu sunt foarte multumit de aceasta cresa si grupa si v-o recomand!

PS: pentru alegerea cresei, noi am abordat 5-10 parinti la finalizarea programului si am primit feedbackuri bune de la ei, ceea ce ne-a si ajutat la luarea deciziei. O jumatate de ora pierduta in fata cresei iti aduce informatii foarte importante
PS: nu am inteles de ce este marcata cresa ca tarif „500 - 1.000 ron; 1.000 - 1.400 ron”. Lunar platim 12 ron * 21 zile = 252 ron, dar am observat ca toate sunt marcate cam la fel...

Contact Cresa nr. 11

Adresa

Strada Leresti, 22, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.