• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa de copii nr. 32
12 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat

Cresa de copii nr. 32

Cresa de copii nr. 32 este situata pe Strada Prevederii nr 6 sector 3, Bucuresti.

Cresa de copii nr. 32 este situata pe Strada Prevederii nr 6 sector 3, Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Buna seara mar interesa sa stiu cum pot sa iau legatura cu dumneavoastra.
De Lavinia pe 26 Aprilie 2018

Va multumesc.

Cresa 32, sector 3
De Simona pe 22 Aprilie 2014

Buna. Am testat si noi Cresa 32 si a fost o dezamagire totatala. Baietelul a fost de 2 ori cate 2 zile. Aparent, doamnele sunt dragute, insa marea problema este lipsa personalului. Nu exista femeie de servici in cresa, asa ca doamna de la grupa se ocupa si de curatenie.

Dimineata, copiii sunt pusi in fata televizorului, la desene animate: nu mi se pare ok ca un copil mic sa stea foarte mult in fata televizorului, stau pe olita cu gramada: intr-una din zile sotul nu a stiut unde sa astepte copilul si a intrat in sala de clasa.

Cand l-au adus pe baiat, avea fundul vanat la propriu pe linia olitei. Este adevarat ca asta se intampla din lipsa de personal si nu din reavointa, dar se intampla. Nu mi-a mai placut faptul ca nu au activitati cu copiii si ca nu e personal suficient. Oricat de multa silinta ti-ai da, nu poti face fata cu atatia copii mici, copii care au nevoie de multa atentie.

Cresa de copii nr. 32
De George negru pe 05 Martie 2014

Am vizitat aceasta cresa si nu mi-i se pare deloc ok. Copii dorm intr-o camera neaerisita si mi s-a parut destul de frig in ea, pe niste saltele si un miros foarte ciudat. In schimb copilul, venea nemancat acasa, plus ca s-a inbolnavit de plamani. De aceea, am retras copilul, am stat 6 luni si in cele 6 luni, 5 dintr-e ele numai racit prin spitale de am nenorocit copilul. Deci, dragi parinti, aveti grija cu aceasta cresa Tichiuta, care se afla pe strada Garlei, nr. 64.

Cresa de copii nr. 32
De Cristina pe 22 Ianuarie 2013

Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu numarul de telefon al directoarei de la cresa 32? Vreau sa inscriu un pitic si nu reusesc sa dau de doamna directoare. Va multumesc!

Cresa de copii nr. 32
De Calina pe 22 Iunie 2012

Buna, Vera

Acte necesare pentru inscrierea la cresa

cerere tip - se elibereaza de la cresa
fisa medicala copil - se eliberea de la cresa
copie certificat nastere copil
adeverinta medicala ambii parinti
copie BI/CI ambii parinti
adeverinta salariu ambii parinti
dosar cu sina

Fisa medicala a copilului va fi completata de catre medicul pediatru al copilului, iar adeverinta medicala a parintilor va fi completata de catre medicul de familie.
Ai vorbit deja cu cineva de acolo si ti-a dat de inteles ca se poate cu o mica contributie? As fi si eu interesata, din noiembrie incep munca si nu am cu cine sa-mi las puiul.

Locuri la cresa
De Alynapopa84 pe 26 Aprilie 2012

Buna, am vizitat si eu aceasra cresa si nu numai aceasta si din pacate nu se mai gasesc locuri. Nu inteleg, tu din ce luna te-ai dus sa iti inscrii copilul la cresa de ai gasit loc? Sau cum ai procedat? Ai dat ceva la directoare, primeste?

Cresa nr. 32
De Sandu Alina pe 14 Februarie 2012

Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 3 ani, si este la Cresa 32 de aproape 2 ani. Nu am ce sa le reprosez, este o cresa de stat caruia ii dau nota 10. Educatoarele si asistentele sunt atente, le dau medicamentele la cei bolnaviori la timp, te suna in caz de urgente, au rabdare cu ei, baiatul meu cel putin in primele 2 saptamani a invatat ce placut este sa stai pe olita si ce insemna sa mananci la masuta cu ceilalti copii, si credeti-ma mananca la cresa tot ce i se pune in fata, fara pretentii si mananca mai bine decat acasa, de acolo nu exista preverinte, ce i se da aia papa. La inceput acomodarea a fost mai grea dar asta e viata, si noi parintii lor am fost majoritatea dati la crese si la gradinite, cui nu-i place sa-si dea copilul la o cresa particulara sau sa stea acasa cu el. Si da, in primele 6 luni raceste mai des, este normal deoarece e de ajuns unul sa fie racit ca apoi toata grupa e racita, dar asa isi formeaza imunitatea, nu avem ce face, decat cei care au posibilitatea sa-i tina acasa. Si referitor la educatoare, hai sa fim seriosi, totusi sunt o grupa de copii care fiecare urla, tipa, fiecare vrea o alta jucarie, nu vor sa faca nani, etc si e si normal sa mai tipe la ei, altfel cum sa-i mai linisteasca, credeti-ma ca am vazut de multe ori cum fac copii in clasa, si nu cred ca ar rezista cineva foarte mult cu ei, de aceea tot respectul pentru ele. Si daca aveti nelamuriri sau doriti sa atentionati o educatoare cu privire la ceva, nu e nicio problema discutati cu fiecare ca sunt intelegatoare. In concluzie daca mai puteam sa-l tin la cresa asta il mai tineam inca un an, sunt foarte multumita si tot respectul ca inca se mentin .

Cresa de copii nr. 32
De Ioana pe 27 August 2011

Am o parere foarte buna pt ca am avut baietelul acolo. Dar am inscris si cel de al doilea copil in luna iunie 2011 si mi-a zis sa nu imi fac griji intrucat termin ccc. Dar surpriza cand s-a afisat lista nu era acolo inscris si mi-a zis sa revin pe 5 septembrie. Sunt disperata pt ca incep serviciul si nu stiu daca bebe va merge la cresa. Ce parere aveti credeti ca il va lua pe bebe daca mi-a promis?

Cresa de copii nr. 32
De SANDOLACHE EMILIA pe 12 Iulie 2011

Buna seara, poate ma lamuriti si pe mine pe unde vine aceasta cresa ca eu am luat azi toata strada PREVEDERII la picior si nu am gasit nici o cresa. Mai sus scrie ba sectorul 3 ba 4. Eu stau in cartierul cu aceasta strada cam de 4 ani si nu cunosc foarte bine toate strazile si nici nu am intrebat macar pe cineva din zona daca stie ceva de cresa. Multumesc.

Cresa de copii nr. 32
De Gina pe 26 Mai 2011

Inscrierile se fac in luna iunie, deci nu e prea tarziu. Nu stiu exact data.

Contact Cresa de copii nr. 32

Adresa

Prevederii, 6, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.348.3565
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.