• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
6 opinii
Localitate:
Brasov
Tip:
Particulara
Tarife:
500 - 1.000 ron

Cresa Trupa Piscotel Brasov

Am deschis o cresa particulara in Brasov, in cartierul Florilor.
Pentru detalii, intrati pe trupa-piscotel.ro.

Am deschis o cresa particulara in Brasov, in cartierul Florilor.
Pentru detalii, intrati pe trupa-piscotel.ro.

de la 4 luni la 4 ani

7:30 - 19:30

Facem inscrieri in orice zi lucratoare a saptamanii.

intre 400 si 500 de lei pe luna, plus costul mesei.

Mic dejun;
Pranz;
Supliment dupa trezire;
Mini-cina.

13:00 - 15:30

4 camere amenajate, o curte interioara.

Asistenta medicala angajata permanent.

Opinii utilizatori

Popescu izabela
De Popescu izabela pe 18 Martie 2018

Buna ziua am o fetita de a aproape 2 ani si asa dori o rezervare va multumesc telefon o770432100

Copil 2 ani
De Elena pe 01 Noiembrie 2017

Doresc sa știu daca se mai fac inscrierile, care este programul, care este costul lunar ptr. program de8 ore.

Este o cresa unde iti poti lasa copii cu incredere
De Anda pe 05 Septembrie 2014

Este singura cresa unde am gasit incaperi separate pentru mancare, joaca si somn. Au camere deci poti vedea ce face copilul in fiecare zi. Mancarea este foarte buna, si ti se spune exact daca a mancat sau nu. Se lucreaza si de sarbatori, iar programul este pana la ora 20:00. Eu sunt foarte multumita, si nu am avut niciun fel de probleme, nici din punct de vedere medical.

Cresa Trupa Piscotel Brasov
De O Mama patita pe 14 Iunie 2012

Aceasta cresa din punctul meu de vedere merita nota 4. Majoritatea doamnelor de acolo sunt ok cu cateva exceptii. Dar ce m-a deranjat cel mai tare a fost faptul ca fetita mea a luat de acolo un microb foarte urat si la retragere mi-au dat inapoi un biberon cu apa statuta si cu flori de mucegai in el. Sa inteleg ca asa au ele grija de sterilizarea biberoanelor.
Nu au camere de luat vederi exact unde este mai important: la sala de mese. Si trebuie sa scoti de la ele cu forta cat a dormit copilul, cat a mancat, daca s-a intamplat ceva de luat in seama in ziua respectiva. Mancarea este de la catering, asa ca nu stiu cat de multe sau putine elemente nutritive contine.

Info
De Gazica pe 23 Mai 2012

Mai asteptam impresii despre noua cresa.

Recomand cu mare caldura
De Rezaei Carmen pe 01 Februarie 2012

Nota 10 din toate punctele de vedere!

Contact Cresa Trupa Piscotel Brasov

Adresa

Bujorului, 27, Brasov, Brasov

Reper Cartierul Florilor Brasov, aproape de ITC.
Telefon 0720.403.132
Site trupa-piscotel.ro
Email office@trupa-piscotel.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.