• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Tohani
11 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Tohani

Cresa Tohani este situata pe Strada Aleea Tohani, nr. 1, sector 4, din Bucuresti.

Cresa Tohani este situata pe Strada Aleea Tohani, nr. 1, sector 4, din Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Ano pe 27 Octombrie 2016

Dragi parinti, nu mai ascultati de ceea ce va spune unu si altu .. pt ca infirmierele de la cresa tohani maltrateaza copii sunt incompentente .. o sa trimit zilele ce urmeaza o echipa de la directia generala

Ajutor va rog!
De Cristina pe 19 Februarie 2015

Buna ziua!<br><br>Am citit atatea pareri bune incat sunt foarte interesata sa cunosc aceasta cresa insa, de doua zile incerc sa sun la nr de telefon de mai sus si nu raspunde nimeni. Stie cineva si un alt nr de telefon unde pot suna? <br><br>Multumesc frumos!

Cresa Tohani
De Maria popescu pe 16 Octombrie 2012

Cresa Tohaini arata ca o casuta din basme. Conducerea si personalul sunt persoanele puse la locul potrivit. Mancarea este adecvata varstei copiilor. Nota 10 plus. Bravo. Sunt foarte multumita.

Vreau sa imi inscriu copilu la cresa
De Mutis Alina pe 05 Aprilie 2012

Buna, sunt o mamica a unui copil de 1 an si 5 luni as vrea sa imi inscriu si eu copilul la cresa Tohani. Noi stam foarte aproape de cresa, eu lucrez tot langa cresa. As vrea sa stiu daca atunci cand se inscriu copii conteaza asta. Ma gandesc ca se ia si dupa locul unde locuiesti, nu? As mai vrea sa stiu cand se fac inscrierile. Astept raspunsurile voastre. Multumesc mult!

Cresa Tohani
De David Irina pe 23 Februarie 2012

Cresa Tohani este o cresa foarte bine organizata, o curatenie exemplara, iar personalul foarte bine pregatit

crCresa Tohani
De Popescu laura pe 16 Mai 2011

Lucrurile nu stau tocmai asa, cresa e bine organizata, e curata, iar pana acum un an personalul era extraordinar, insa au aparut cateva doamne care strica tot. Parerea mea si mai este un aspect, se strang in ficare luna 25 roni pentru fondul clasei. Tare curioasa as fi sa aflu ce se face cu acesti bani? Cresa acum este dotata cu tv, dvd, covoare, perdele, jaluzele, etc. Ce se mai poate lua? Va multumesc.

Cresa Tohani
De Terinte fili pe 02 Mai 2011

Am copilul din ianuarie in cresa si sunt foarte multumita de tot ce il inconjoara acolo. Multumiri doamnei directoare si doamnei asistente medicale, si doamnelor ingrijitoare. Tot respectul meu. Mesajul meu este: bine organizati. Va multumesc pt tot ce faceti.

Cresa Tohani
De Georgiana_21 pe 03 Aprilie 2011

Buna ziua, va rog mult as dori sa mi inscriu si eu baietelul in varsta de 1 an si 8 luni la cresa Tohani, dar as vrea sa vb cu dna directoare cine ma poate ajuta cu un nr. de tel al dansei personal. Va rog mult de tot.

Cresa Tohani
De Toma Irina pe 29 Martie 2011

Am si eu copilul la Cresa Tohani si sunt foarte multumita de cum este ingrijit.Aceasta cresa este minunata si o recomand tuturor mamicilor

Cresa Tohani
De Eftimie Luisa pe 29 Martie 2011

Cresa Tohani este cea mai buna cresa din sector, este o cresa exemplara . Baietelul meu este la grupa mica si este foarte bine ingrijit. Personalul este foarte bine pregatit , iar d-nei Director ii multumesc din tot sufletul pentru ca atunci cand nici o cresa din sectorul 4 nu a vrut sa imi inscrie copilul dansa a acceptat, este o doamna minunata si ii multumesc inca odata

Contact Cresa Tohani

Adresa

Aleea Tohani, 1, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.