• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Titan II
13 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Tip:
De stat
Tarife:
< 500 ron

Cresa Titan II

Cresa Titan II este situata pe Strada Pictor Tatarascu Gheorghe, nr 10, sector 3, din Bucuresti.

Cresa Titan II este situata pe Strada Pictor Tatarascu Gheorghe, nr 10, sector 3, din Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Foarte mulțumită!
De Ruxy pe 13 Mai 2018

O cresa bine dotata, cu personal profi, care iubește copii și asta e cel mai important...

As vrea să îmi înscriu și eu copilu
De Grigore nicoleta pe 09 Iulie 2017

Doresc să-l inscriu

Bine
De Liliana pe 09 Februarie 2017

La creșa aceasta au fost schimbări în ultimul timp. A plecat Nicoleta Ilie, care era o doamnă minunată, au venit alte cadre. Este o creșă curată, copilul merge cu drag, se joacă frumos cu copiii, au mâncare diversă. Se plătesc 12 lei/zi exclusiv pentru mâncare. În plus, se dau 31 de lei pe lună pentru teatru și dans. Suplimentar, părinții trebuie să aducă lunar apă plată 5l, hârtie igienică, săpun lichid, 2 cutii șervețele umede, prosoape/hârtie de Bucătărie, domestos/dezinfectant. Educatoare nu știu dacă sunt, sunt îngrijitoare.

super
De Mihaela enache pe 15 Iulie 2016

Buna dragi mamici, si eu am baietelul de la varsta de 1 an acolo, adica am trecut cu bine primul an de cresa.Si asta datorita doamnelor minunate de acolo. Dna Nico, Irene, Cristina si Marta sunt de nota 20.Respect pentru ceea ce faceti de atatia ani de zile.Va multumesc din suflet.Copilul este bine , a avut ceva raceli dar avem aproape doi ani si nu am luat antibiotic pana acum.De mancat mananca mai bine ca acasa.Recomand cu mare placere.Sunt parinti la al doilea copil pe care l-au adus aici ...

E ok
De Iulia iulia pe 19 Aprilie 2014

Eu sunt multumita de aceasta cresa. Am dat copilul la un an si 8 luni si i-a placut. Imi convine ca pot sa ajung sa-l iau si la 18.00. E curat si ingrijit. Mi l-a primit si racit (cu mucisori) dar asta e, a luat si el de la altii. Costul mi se pare mic. E cam 250 ron / luna cresa, 30 ron teatru si dansuri si de maxim 50 ron cumpar eu consumabile. De obligat sa dau bani, nu m-a obligat nimeni. Am luat de sarbatori si am mai dat asa, daca si cand am avut cate 10 ron ingrijitoarelor. Copilul a invatat multe si sincer mananca mai bine acolo decat acasa.

Cresa Titan II
De MADA pe 05 Martie 2014

Adi, ce vrei sa spui ca "este cam scump"?

Inscriere la cresa
De Oana76voicu pe 08 Februarie 2012

Din cate stiu sunt niste liste de asteptare pe care trebuie sa te inscrii, problema este ca toate aceste liste pe la cresele care am fost si eu, in sectorul 3, zona Titan, locurile sunt suprasolicitate, adica desi am fost in luna Sept. 2011, deja pe listele de asteptare eram mult peste locurile libere, gen locul 100 din 40 libere, asa ca trebuie sa gasesti pe cineva care sa te ajute sa avansezi pe lista.

Stie cineva?
De Simona pe 30 Septembrie 2011

Salut.
Am un baietel care acum are 6 luni, dar peste un an nu o sa am de ales si va trebui sa il dau la cresa. Locuiesc in sectorul 3 si cea mai la indemana mi se pare aceasta. Are cineva dintre voi copilasul la aceasta cresa si stie cand si cum se fac inscrierile, cat costa toata afacerea si daca trebuie sa fiu atenta cu cineva anume din conducerea unitatii?
Multumesc anticipat.

Inscrieri iulie
De Ady pe 03 Iulie 2011

In iulie am auzit.

Cresa Titan II
De Georgiana pe 29 Iunie 2011

Foarte buna.

Contact Cresa Titan II

Adresa

Pictor Tatarascu Gheorghe, 10, Bucuresti, Sectorul 3

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.